Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 capesante con il corallo
- 30 g di scalogno a metà
- 40 g di burro
- 500 g di polpa di zucca a tocchetti (2-3 cm)
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- ½ cucchiaino di paprika dolce
- 12 fette di pancetta affumicata
- 1 foglia di alloro secca
- 20 g di brandy
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1042 kJ / 249 kcal
- Protein
- 17.9 g
- Sacharidy
- 7.7 g
- Tuk
- 16.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di zucca e scampi
2h
Vellutata di zucca allo yogurt greco
50 min
Crema di zucca e calamaretti
35min
Vellutata di ceci e gamberi
40min
Ceviche di tonno con vinaigrette al lime
1 Std. 35 Min
Cestini di seppioline e vellutata di cannellini
1h 30min
Gambero rosso bardato con pancetta e hummus di ceci (di Sebastiano Rovida)
25min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50 min
Vellutata di zucca e patate con merluzzo all'arancia
1 godz. 50 min
Bignè al ripieno di gamberetti
1 godz. 20 min
Capesante della Vigilia (TM6)
50 min
Crema di topinambur e tartufo
55 Min