Kompatibilní verze
Pimientos riojanos rellenos de gulas con salsa de tinta
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gulas a la bilbaína
- 50 g de aceite de oliva
- 2 - 3 dientes de ajo en láminas
-
1
trozo de guindilla seca
nebo 1 pimienta de Cayena seca entera - 200 g de gulas
Salsa de tinta
- 100 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 50 g de pimiento verde
- 30 g de vino blanco
- 40 g de tomate frito estilo casero
- 2 bolsitas de tinta de calamar
- 50 g de caldo de pescado
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 8 pimientos del piquillo riojanos asados (aprox. 200 g) escurridos
- 1 cucharada de cebolla frita crujiente (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 935 kJ / 223 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 8.3 g
- Tuk
- 18.1 g
- Nasycený tuk
- 2.6 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 645.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Croquetas de queso cabrales con salsa de membrillo
9 Std. 30 Min
Gulas al estilo tradicional
25 min
Croquetas de bacalao con queso manchego
12 godz. 40 min
Croquetas de mejillones en escabeche
5h
Bonito encebollado (Cantabria)
1h 10 min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 min
Tigres
1 Std.
Croquetas de cecina y queso de cabra
9 Std. 20 Min
Pimientos de piquillo en conserva rellenos de carne
1 Std.
Pimientos del piquillo rellenos
15 Min
Piquillos rellenos y vinagreta de pimientos
10 Min
Mejillones zamoranos en salsa picante
30 min