![Pimientos riojanos rellenos de gulas con salsa de tinta Pimientos riojanos rellenos de gulas con salsa de tinta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/81B06713-2192-48A2-8931-CF978C55B8EF/Derivates/40eb6b42-173c-4193-bc18-affd45ba0a69.jpg)
Kompatibilní verze
Pimientos riojanos rellenos de gulas con salsa de tinta
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gulas a la bilbaína
- 50 g de aceite de oliva
- 2 - 3 dientes de ajo en láminas
-
1
trozo de guindilla seca
nebo 1 pimienta de Cayena seca entera - 200 g de gulas
Salsa de tinta
- 100 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 50 g de pimiento verde
- 30 g de vino blanco
- 40 g de tomate frito estilo casero
- 2 bolsitas de tinta de calamar
- 50 g de caldo de pescado
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 8 pimientos del piquillo riojanos asados (aprox. 200 g) escurridos
- 1 cucharada de cebolla frita crujiente (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 935 kJ / 223 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 8.3 g
- Tuk
- 18.1 g
- Nasycený tuk
- 2.6 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 645.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vasitos de crema de piquillos con trufa y gulas
30min
Pimientos de piquillo en conserva rellenos de carne
1h
Vinagreta de pimientos
5 Min
Lacón con cachelos
30min
Truchas en escabeche
12h 30min
Rollitos de salmón ahumado con vinagreta templada de tomate para dos
10 min
Chipirones, morcilla y manzana
1h
Txangurro
1j 10 menit
Tosta de jamón y gulas
20 min
Piquillos rellenos y vinagreta de pimientos
10 min
Setas de cardo con jamón
25 min
Pimientos del piquillo rellenos
15 min