Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de cebolla en cuartos
- 100 g de apio en trozos
- 25 - 30 g de almendras tostadas sin sal
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- 300 g de agua
-
4
lomos de merluza frescos (aprox. 400 g)
nebo 4 lomos de merluza congelada (aprox. 400 g) - 200 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) en medallones
- 8 gambones crudos enteros
- 6 - 8 dientes de ajo negro (aprox. 20 g)
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1279 kJ / 306 kcal
- Protein
- 30.6 g
- Sacharidy
- 3.4 g
- Tuk
- 18.9 g
- Vláknina
- 17.7 g
Alternativní recepty
Alcachofa en su crema con gambas y jamón
1u.
Rape en salsa de almendras
30 min
Lentejas con calamares
2 Std. 50 Min
Zarzuela de pescados y mariscos
1u.
Pulpo y rape amariscado
1 Std. 15 Min
Magrets de pato con peras
1u.
Conejo con ciruelas
45min
Albóndigas con sepia
1 Std. 20 Min
Cabrito lechal a la miel con batatas y puré de coliflor
1u.
Caldillo romañolo
35min
Xató
15min
Rape al estilo de Lekeitio
40min