Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de cebolla en cuartos
- 100 g de apio en trozos
- 25 - 30 g de almendras tostadas sin sal
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- 300 g de agua
-
4
lomos de merluza frescos (aprox. 400 g)
nebo 4 lomos de merluza congelada (aprox. 400 g) - 200 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) en medallones
- 8 gambones crudos enteros
- 6 - 8 dientes de ajo negro (aprox. 20 g)
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1279 kJ / 306 kcal
- Protein
- 30.6 g
- Sacharidy
- 3.4 g
- Tuk
- 18.9 g
- Vláknina
- 17.7 g
Alternativní recepty
Rape con espárragos a la marinera
30 min
Rape al oporto
50 min
Guiso de sepia con patatas
1h
Guiso de sepia con patatas
1h
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1 godz. 10 min
Zarzuela de pescados y mariscos
1h
Albóndigas con sepia
1 godz. 20 min
Rape en salsa de almendras
30 min
Rape y gambones con patatas al ajillo
45 min
Ternera con setas al brandy
45 min
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50 min
Arroz meloso con alcachofas y cigalas
1 godz. 10 min