![Suquet de pescado y gambones con ajo negro Suquet de pescado y gambones con ajo negro](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B4FEFD14-FF47-4A85-A4E9-EB830FACA14B/Derivates/fcfa85e2-dd68-4d6e-b22e-0f84dd455ecc.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de cebolla en cuartos
- 100 g de apio en trozos
- 25 - 30 g de almendras tostadas sin sal
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- 300 g de agua
-
4
lomos de merluza frescos (aprox. 400 g)
nebo 4 lomos de merluza congelada (aprox. 400 g) - 200 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) en medallones
- 8 gambones crudos enteros
- 6 - 8 dientes de ajo negro (aprox. 20 g)
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1279 kJ / 306 kcal
- Protein
- 30.6 g
- Sacharidy
- 3.4 g
- Tuk
- 18.9 g
- Vláknina
- 17.7 g
Alternativní recepty
Fideuá de marisco del senyoret
1 godz. 10 min
Crema con rape y gambas
30 min
Guiso de sepia con patatas
1 godz.
Sepia asada y guisantes con jamón
40 min
Rape en salsa americana
1 godz.
Rape y gambones con patatas al ajillo
45 min
Albóndigas con sepia
1 Std. 20 Min
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1 godz. 10 min
Rape al oporto
50min
Rape en salsa de almendras
30 min
Ternera con setas al brandy
45 min
Canelones con ceps al foie
2h 50min