
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Knoblauchzehen
- 20 g neutrales Öl
- 40 g Möhren in dünnen Streifen (siehe Tipp)
- 150 g Shimejipilze, frisch (siehe Tipp)
- 250 g Mini Pak Choi Blätter von den Wurzeln gelöst (siehe Tipp)
- 10 g Wasser
- ½ TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 74 kcal / 311 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 5 g
- Sacharidy
- 2 g
- Vláknina
- 2.9 g
Alternativní recepty
Frische Artischocken
55min
Kimchi
120hod.
Mangold-Kartoffel-Gemüse mit pochierten Eiern
45min
Lachs mit Pak Choi und Ponzusauce
13hod. 30min
Mangoldcremesuppe
30min
Fencheleintopf
35min
Grüner Spargel mit Pilzen (芦笋炒蘑菇)
20min
Kräuterseitlinge mit Paprika und Basilikum
25min
Gedämpfter Pak Choi mit Knoblauch-Ingwer-Sauce und Basmati-Reis
40min
Tintenfischpasta in Zitronen-Knoblauch-Sauce
40min
Staudensellerie mit Räuchertofu (西芹炒香干)
20min
Pak Choi mit Sesam und Sojasauce
15min