Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Blumenkohlröschen
- 200 g Räuchertofu, in Würfeln (2 cm)
- 20 g Sojasauce
- 20 g Honig
- 10 g Sesam
- 500 g Wasser
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 Knoblauchzehe
- 3 Stängel Koriander, abgezupft
- ½ rote Chilischote, frisch, entkernt
- 1 rote Paprika, in Stücken (ca. 150 g)
- 1 gelbe Paprika, in Stücken (ca. 150 g)
- 10 g Sesamöl
- ¼ TL Paprika de la Vera
- ¼ TL Salz
- 60 g Joghurt, 1,5% Fett
- 30 g Ajvar
- 1 Frühlingszwiebel, in Ringen (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1460 kJ / 348 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 8.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zucchinitopf mit Kichererbsen und Rosinen
30 min
Blumenkohl-Kichererbsen-Salat
40 min
Süßkartoffel-Spinat-Curry mit Blumenkohlreis
40 min
Pilz-Gemüse-Topf
35 min
Süßkartoffelklöße auf Porree-Pilz-Ragout
1h 20 min
Feta-Spinat mit Spiegelei
35 min
Petersilienwurzel-Tortilla
45 min
Pilzragout mit pochiertem Porree und schwedischen Kartoffeln
1h 15 min.
Bulgur mit gebratenem Blumenkohl und Rosinen
35 min
Zucchinibowl mit Tofu
40 min
Möhrennudeln mit Erbsensauce
40 min
Chili con Couscous
45 min