Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Aubergine (ca. 250 g), in Scheiben (5 mm)
- ¾ TL Salz
- 1 TL Zucker
- ½ Bund Dill, abgezupft
- 100 g Tortilla-Chips, vegan
- 600 g Wasser
- 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht, vegan (siehe Tipp)
- 400 g Kohlrabi, in Würfeln (1 cm)
- 4 EL Mehl
- 2 EL Speisestärke
- 100 g veganer Frischkäse
- 1 TL Agavendicksaft
- ¼ TL Pfeffer
- Sonnenblumenöl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1390 kJ / 333 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 5.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastinakenpuffer
40min
Kürbis-Sauerkraut mit Semmelknödeln
1 godz. 10 min
Kartoffel-Mandel-Taler mit Bohnen und Tomatensauce
50 Min
Blumenkohl-Spinat-Lasagne
1 Std. 45 Min
Brokkolibratlinge mit Radieschensalsa
1 godz. 10 min
Macadamia-Tofu-Schnitzel mit Spargel und Chilihollandaise
50 Min
Süßkartoffelklöße auf Porree-Pilz-Ragout
1h 20min
Gelbe Zucchini-Nudeln mit Petersilien-Salsa
35min
Saurer Tofu mit Wurzelgemüse (vegan)
40min
Vegetarische Mangoldrouladen
1h 30min
Sellerie-Schnitzel mit Sesam-Panade und Kartoffelpüree
1h
Sellerieschnitzel mit Parmesan-Panade und Joghurtsauce
1h