Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Aubergine (ca. 250 g), in Scheiben (5 mm)
- ¾ TL Salz
- 1 TL Zucker
- ½ Bund Dill, abgezupft
- 100 g Tortilla-Chips, vegan
- 600 g Wasser
- 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht, vegan (siehe Tipp)
- 400 g Kohlrabi, in Würfeln (1 cm)
- 4 EL Mehl
- 2 EL Speisestärke
- 100 g veganer Frischkäse
- 1 TL Agavendicksaft
- ¼ TL Pfeffer
- Sonnenblumenöl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1390 kJ / 333 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 5.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sellerieschnitzel mit Parmesan-Panade und Joghurtsauce
1h
Rote-Bete-Schmarrn mit Knoblauchdip
50 min
Vegetarische Mangoldrouladen
1 godz. 30 min
Kartoffel-Mandel-Taler mit Bohnen und Tomatensauce
50 min
Pilzragout mit pochiertem Porree und schwedischen Kartoffeln
1h 15min
Kohlrabischnitzel mit Basilikum-Quark
1h
Süßkartoffel-Pancakes mit Chili-Salsa
40 min
Süßkartoffelklöße auf Porree-Pilz-Ragout
1 godz. 20 min
Wirsing-Rouladen mit Hirsefüllung und Pilzsauce
1h 40min
Brokkolibratlinge mit Radieschensalsa
1 godz. 10 min
Sellerie-Schnitzel mit Sesam-Panade und Kartoffelpüree
1h
Blumenkohl-Spinat-Lasagne
1 godz. 45 min