
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Cornichons in Stücken (3-4 cm)
- 150 g Möhren in Stücken (3-4 cm)
- 350 g Rote Bete, roh in Stücken (3-4 cm)
- 500 g Wasser
- 250 g Kartoffeln in kleinen Stücken (ca. 1 cm)
- 100 g Erbsen, TK
- 100 g Sauerkraut, konserviert (volitelně)
- 50 g Frühlingszwiebeln in dünnen Ringen
- 2 - 3 Stängel Dill frisch und etwas mehr zum Garnieren
- 60 g Öl
- 20 g Weißweinessig (volitelně)
- 1 TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 139 kcal / 583 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 8 g
- Sacharidy
- 13 g
- Vláknina
- 3.3 g
Alternativní recepty
Borschtsch vegetarisch
1hod. 10min
Borschtsch mit Rindfleisch
1hod. 10min
Borschtsch
50min
Okroschka (Kalte Suppe)
1hod. 10min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1hod. 20min
Russischer Salat "Vinaigrette"
2hod. 20min
Warmer Salat mit roten Bohnen
13hod.
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2hod.
Lauwarmer Buchweizensalat mit Kräutern (vegan)
45min
Oliviersalat
3hod.
Scharlotka
2hod.
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30min