Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Cornichons, in Stücken (3-4 cm)
- 150 g Möhren, in Stücken (3-4 cm)
- 350 g Rote Bete, roh, in Stücken (3-4 cm)
- 500 g Wasser
- 250 g Kartoffeln, in kleinen Stücken (ca. 1 cm)
- 100 g Erbsen, TK
- 100 g Sauerkraut, konserviert
- 50 g Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen
- 2 - 3 Stängel Dill, frisch und etwas mehr zum Garnieren
- 60 g Öl
- 20 g Weißweinessig
- 1 TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 583 kJ / 139 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 3.3 g
Alternativní recepty
Warmer Salat mit roten Bohnen
13h
Russischer Salat "Vinaigrette"
2 Std. 20 Min
Sauerkraut-Kräuter-Salat
10 Min
Borschtsch vegetarisch
1h 10min
Okroschka (Kalte Suppe)
1h 10min
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2 Std.
Gemüse-Leber-Torte
1ωρ. 50 λεπτ.
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1h 20 phút
Borschtsch mit Rindfleisch
1h 10min
Ucha - Fischsuppe
50 Min
Chinakohl-Salat
15min
Oliviersalat
3ωρ.