![Russischer Rote-Bete-Salat Russischer Rote-Bete-Salat](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AD4F858A-04AD-4048-ABD7-B86800BEA6E1/Derivates/BA798163-FF2B-4CB6-B734-6C012CFBBC37.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Cornichons, in Stücken (3-4 cm)
- 150 g Möhren, in Stücken (3-4 cm)
- 350 g Rote Bete, roh, in Stücken (3-4 cm)
- 500 g Wasser
- 250 g Kartoffeln, in kleinen Stücken (ca. 1 cm)
- 100 g Erbsen, TK
- 100 g Sauerkraut, konserviert
- 50 g Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen
- 2 - 3 Stängel Dill, frisch und etwas mehr zum Garnieren
- 60 g Öl
- 20 g Weißweinessig
- 1 TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 583 kJ / 139 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 3.3 g
Alternativní recepty
Borschtsch vegetarisch
1 godz. 10 min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1ч. 20 мин.
Kreppel
1 godz.
Rotkohlsalat mit Senfgurke
15min
Russischer Salat "Vinaigrette"
2ч. 20 мин.
Sauerkraut-Kräuter-Salat
10min
Borschtsch mit Rindfleisch
1 godz. 10 min
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2ч.
Lauwarmer Buchweizensalat mit Kräutern (vegan)
45 min
Oliviersalat
3ч.
Chinakohl-Salat
15min
Okroschka (Kalte Suppe)
1 godz. 10 min