Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g red onions, quartered
- 20 g olive oil
- 2 Tbsp sultanas
- 200 g preserved red peppers, cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 2 tsp sweet paprika
- 2 tsp dried fennel seeds
- 1 pinch dried mint
- 300 g basmati rice, rinsed
- 700 g water, boiling, plus extra for soaking
- 1 fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
- 1 cinnamon stick
- 200 g tinned sardines in oil, drained (2 x 120 g tins)
- 200 g frozen green peas
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- lemon juice, to taste
- flaked almonds, toasted, for sprinkling
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2157 kJ / 512 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 74 g
- Tuk
- 14 g
Alternativní recepty
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 Min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 Min
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 Min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 Min
Pasta with Spicy Prawns and Ginger
25 min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 Min
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
1 Std.
Seafood Korma
40 Min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1 Std.
Pearl Barley and White Bean Stew
1 Std.
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 Min