Zařízení & příslušenství
Sardine and Pea Pilaf
Příprava 5min.
Celkový 40min.
4 portions
Suroviny
-
red onions quartered100 g
-
olive oil20 g
-
sultanas2 Tbsp
-
preserved red peppers cut in pieces200 g
-
garlic cloves2
-
sweet paprika2 tsp
-
dried fennel seeds2 tsp
-
dried mint1 pinch
-
basmati rice rinsed300 g
-
water boiling, plus extra for soaking700 g
-
fish stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
cinnamon stick1
-
tinned sardines in oil drained (2 x 120 g tins)200 g
-
frozen green peas200 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
lemon juice to taste
-
flaked almonds, toasted for sprinkling
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
21 g
Kalorie
2157 kJ /
512 kcal
Tuk
14 g
Sacharidy
74 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
store cupboard wonders
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min.
Garlic and White Bean Stew
50min.
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35min.
Tofu stew
30min.
Cape Malay Vegetable Curry
35min.
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1hod.
Iranian Vegetable Stew
1hod. 30min.
Tomato and Haddock Rice
50min.
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min.
Mixed Pepper, Courgette and Goat's Cheese Tart
1hod. 40min.
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min.
Red Bean, Chicken and Sweet Potato Stew
45min.