Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g red onions, quartered
- 20 g olive oil
- 2 Tbsp sultanas
- 200 g preserved red peppers, cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 2 tsp sweet paprika
- 2 tsp dried fennel seeds
- 1 pinch dried mint
- 300 g basmati rice, rinsed
- 700 g water, boiling, plus extra for soaking
- 1 fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
- 1 cinnamon stick
- 200 g tinned sardines in oil, drained (2 x 120 g tins)
- 200 g frozen green peas
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- lemon juice, to taste
- flaked almonds, toasted, for sprinkling
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2157 kJ / 512 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 74 g
- Tuk
- 14 g
Alternativní recepty
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Garlic and White Bean Stew
50min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1h 25min
Salmon and Potato Bake with Dill
1h 15 min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1h
Baingan Raita (Aubergine Raita)
15min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30min
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Sweet Potato Curry
30min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min