
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
- 200 g smoked cheese (e.g. smoked mozzarella, smoked Edam), cut in pieces (4-5 cm)
Filling
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil plus extra for greasing
-
300
g artichoke hearts
nebo 300 g tinned artichoke hearts drained - 100 g white wine
- 100 g ricotta cheese
- 2 eggs
- 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 16 cannelloni (large, dried, cylindrical egg pasta) (approx. 180 g)
Tomato Sauce
- 40 g celery stalk cut in pieces
- 30 g onion halved
- 40 g carrot cut in pieces
- 1 garlic clove
-
400
g tinned tomatoes
nebo 400 g ripe tomatoes cut in pieces (3-4 cm) - 200 g water
- 1 pinch sugar
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 715 kcal / 2997 kJ
- Protein
- 39 g
- Tuk
- 39 g
- Sacharidy
- 40 g
- Vláknina
- 12.2 g
Alternativní recepty
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2hod.
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1hod.
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30min
Chicken Tagine
25min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Ratatouille
40min
Breaded Cheese-Stuffed Jalapenos
30min
Salmon and Courgette en Croute
1hod.
Minestrone
45min
Mushroom Parmentier
1hod. 10min