Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g olive oil
- 300 - 350 g aubergines, diced (3-4 cm), (1 large)
- 200 g red peppers, cut in eighths (approx. 2 peppers)
- 120 g red onions, cut in pieces (3 cm)
- 100 g celery, cut in pieces (1 cm)
- 3 garlic cloves
- 150 g ripe tomatoes, diced
- 40 g pickled capers, drained
- 40 g green olives, pitted
- 200 g passata
- 50 g red wine vinegar
- 1 Tbsp sugar
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 10 fresh basil leaves, or to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 515 kJ / 123 kcal
- Protein
- 2.1 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 6.5 g
Alternativní recepty
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 godz. 40 min
Roasted Tomato Tart
2 godz.
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
1 godz.
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Courgettes with Corn
25min
Sicilian Caponata
30 min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1 godz. 40 min
Onion Ricotta Cakes with Sage
1 godz.
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 godz.
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 godz. 50 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.