Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g olive oil
- 300 - 350 g aubergines, diced (3-4 cm), (1 large)
- 200 g red peppers, cut in eighths (approx. 2 peppers)
- 120 g red onions, cut in pieces (3 cm)
- 100 g celery, cut in pieces (1 cm)
- 3 garlic cloves
- 150 g ripe tomatoes, diced
- 40 g pickled capers, drained
- 40 g green olives, pitted
- 200 g passata
- 50 g red wine vinegar
- 1 Tbsp sugar
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 10 fresh basil leaves, or to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 515 kJ / 123 kcal
- Protein
- 2.1 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 6.5 g
Alternativní recepty
Lentil and Pancetta Stew
1h
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45min
Gazpacho
1h 15min
Pasta alla Norma
50min
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1h 45min
Gazpacho
1h 15min
Ratatouille
40min
Sicilian Caponata
30min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Courgette and Feta Risotto
30min
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h