Sicilian Caponata - Caponata siciliana
TM6 TM5

Sicilian Caponata - Caponata siciliana

3.9 ( 34 hodnocení )

Suroviny

  • 30 g olive oil
  • 300 - 350 g aubergines diced (3-4 cm), (1 large)
  • 200 g red peppers cut in eighths (approx. 2 peppers)
  • 120 g red onions cut in pieces (3 cm)
  • 100 g celery cut in pieces (1 cm)
  • 3 garlic cloves
  • 150 g ripe tomatoes diced
  • 40 g pickled capers drained
  • 40 g green olives pitted
  • 200 g passata
  • 50 g red wine vinegar
  • 1 Tbsp sugar
  • 1 tsp fine sea salt or to taste
  • ¼ tsp ground black pepper or to taste
  • 10 fresh basil leaves or to taste

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
123 kcal / 515 kJ
Protein
2.1 g
Tuk
6.5 g
Sacharidy
14 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty