Sicilian Caponata - Caponata siciliana
TM6 TM5

Sicilian Caponata - Caponata siciliana

3.7 (30 hodnocení)

Suroviny

  • 30 g olive oil
  • 300 - 350 g aubergines, diced (3-4 cm), (1 large)
  • 200 g red peppers, cut in eighths (approx. 2 peppers)
  • 120 g red onions, cut in pieces (3 cm)
  • 100 g celery, cut in pieces (1 cm)
  • 3 garlic cloves
  • 150 g ripe tomatoes, diced
  • 40 g pickled capers, drained
  • 40 g green olives, pitted
  • 200 g passata
  • 50 g red wine vinegar
  • 1 Tbsp sugar
  • 1 tsp fine sea salt, or to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, or to taste
  • 10 fresh basil leaves, or to taste

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
515 kJ / 123 kcal
Protein
2.1 g
Sacharidy
14 g
Tuk
6.5 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty