
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g olive oil
- 300 - 350 g aubergines diced (3-4 cm), (1 large)
- 200 g red peppers cut in eighths (approx. 2 peppers)
- 120 g red onions cut in pieces (3 cm)
- 100 g celery cut in pieces (1 cm)
- 3 garlic cloves
- 150 g ripe tomatoes diced
- 40 g pickled capers drained
- 40 g green olives pitted
- 200 g passata
- 50 g red wine vinegar
- 1 Tbsp sugar
- 1 tsp fine sea salt or to taste
- ¼ tsp ground black pepper or to taste
- 10 fresh basil leaves or to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 123 kcal / 515 kJ
- Protein
- 2.1 g
- Tuk
- 6.5 g
- Sacharidy
- 14 g
Alternativní recepty
Garlic and White Bean Stew
50min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1hod.
Minestrone
45min
Ratatouille
40min
Sicilian Caponata
30min
Minestrone
45min
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35min
Caponata
50min
Aubergine and Almond Dip
20min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30min
Lentil and Pancetta Stew
1hod.
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min