Zařízení & příslušenství
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
Příprava 5min.
Celkový 30min.
6 portions
Suroviny
-
olive oil30 g
-
aubergines diced (3-4 cm), (1 large)300 - 350 g
-
red peppers cut in eighths (approx. 2 peppers)200 g
-
red onions cut in pieces (3 cm)120 g
-
celery cut in pieces (1 cm)100 g
-
garlic cloves3
-
ripe tomatoes diced150 g
-
pickled capers drained40 g
-
green olives pitted40 g
-
passata200 g
-
red wine vinegar50 g
-
sugar1 Tbsp
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
fresh basil leaves or to taste10
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
2.1 g
Kalorie
515 kJ /
123 kcal
Tuk
6.5 g
Sacharidy
14 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Italian Kitchen
62 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Aubergine Caviar (Moutabel)
55min.
Sicilian Caponata
30min.
Minestrone
45min.
Polenta with Ratatouille
1hod. 20min.
Danish Split Pea Soup
1hod.
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min.
Artichoke & Butter Bean Dip
10min.
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1hod.
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40min.
Tuscan Bean Soup
50min.
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min.
Lentil and Pancetta Stew
1hod.