Kompatibilní verze
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Stew
- 1000 - 1200 g meat pieces, sinew free, mixed types - pork, lamb or wild boar
- 50 g olive oil, plus 1-2 Tbsp for frying
- 150 g celery stalks, cut in pieces
- 80 g onions, quartered
- 125 g carrots, cut in pieces
- 3 garlic cloves
- 100 g red wine, full-bodied Italian
- ½ Tbsp juniper berries, lightly crushed
- 1 tsp black peppercorns
- 3 fresh sage leaves
- 1 tsp fresh rosemary, leaves only
- 700 g passata
- ½ tsp ground nutmeg
- 2 Tbsp tomato purée
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
Polenta
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1500 g water
- 2 tsp fine sea salt
- 300 g polenta (quick cook)
-
60
g Fontina cheese, cut in pieces
nebo Taleggio cheese, cut in pieces
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1973 kJ / 470 kcal
- Protein
- 35.3 g
- Sacharidy
- 34.9 g
- Tuk
- 18.8 g
Alternativní recepty
Mini Oregano Focaccias
3 Std. 40 Min
Stuffed Tomatoes with Rice and Cashew & Basil Sauce
1 Std. 30 Min
Polenta
50 Min
Lentil and Chorizo Stew
4 Std.
Sicilian Rice Balls (Arancini)
3 godz. 5 min
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
1 Std. 30 Min
Salmon Soufflé
1 Std.
Pike Perch Fillets with Fresh Corn Polenta
1 Std. 5 Min
Spinach and Cheese Soufflés
35 Min
Chickpea Soup (Revithia)
1 Std. 40 Min
Seafood Risotto
40 Min
Italian Easter Bread
3 Std. 50 Min