Kompatibilní verze
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Stew
- 1000 - 1200 g meat pieces, sinew free, mixed types - pork, lamb or wild boar
- 50 g olive oil, plus 1-2 Tbsp for frying
- 150 g celery stalks, cut in pieces
- 80 g onions, quartered
- 125 g carrots, cut in pieces
- 3 garlic cloves
- 100 g red wine, full-bodied Italian
- ½ Tbsp juniper berries, lightly crushed
- 1 tsp black peppercorns
- 3 fresh sage leaves
- 1 tsp fresh rosemary, leaves only
- 700 g passata
- ½ tsp ground nutmeg
- 2 Tbsp tomato purée
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
Polenta
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1500 g water
- 2 tsp fine sea salt
- 300 g polenta (quick cook)
-
60
g Fontina cheese, cut in pieces
nebo Taleggio cheese, cut in pieces
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1973 kJ / 470 kcal
- Protein
- 35.3 g
- Sacharidy
- 34.9 g
- Tuk
- 18.8 g
Alternativní recepty
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Eastern European Brunch
1h 30min
Polenta
50min
Falafel
24 Std.
Pumpkin Soup
35min
Potato Cakes
45min
Pike Perch Fillets with Fresh Corn Polenta
1h 5min
Crostata di Marmalata (Italian Jam Tart)
2h 35 min
Stuffed Vegetables
1h 5min
Slow Cooked Beans with Cider
2 Std. 30 Min
Pasta alla Norma
50min
Mixed Seafood Risotto
40min