Zařízení & příslušenství
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 10min.
4 portions
Suroviny
-
black-eyed beans, dried (see tip)200 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered100 g
-
olive oil20 g
-
water plus extra for soaking beans800 g
-
carrots150 g
-
leeks150 g
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte), peeled300 g
-
tomatoes to taste1 - 2
-
tomato purée30 g
-
cider vinegar20 g
-
soy sauce40 g
-
maple syrup20 g
-
salt1 tsp
-
ground turmeric2 tsp
-
ground cumin2 tsp
-
sweet paprika2 tsp
-
ground cinnamon¾ tsp
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
16 g
Kalorie
1497 kJ /
356 kcal
Tuk
7 g
Vláknina
13 g
Nasycený tuk
1.2 g
Sacharidy
56 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min.
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40min.
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min.
Vegetarian Chilli
35min.
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min.
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min.
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min.
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min.
Pasta with Vegetable Ragout
45min.
Vegan Lentil Lasagne
2hod. 20min.
Sweet Potato Curry
30min.
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min.