Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de vin rouge (beaujolais par ex.)
- 100 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de miel
- 2 bâtons de cannelle (approx. 5 g)
- 3 clous de girofle
- 800 g de poires bien mûres, épluchées, coupées en quartiers et épépinées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 853 kJ / 204 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 3.7 g
Alternativní recepty
Soupe de poire au vin rouge
20min
Pâté de campagne au foie gras
48h
Chutney de figues
4 godz.
Tarte rustique abricot-romarin ou lavande
50min
Poires au vin rouge
5h
Maquereaux au vin blanc
3 Std. 30 Min
Pêche pochée au thym
3h 20 min
Terrine de campagne
4h 30min
Gratin de figues
25min
Céleri rémoulade
10min
Figues vapeur et sirop au vin rouge
35min
Sauce gribiche
15min