Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de vin rouge (beaujolais par ex.)
- 100 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de miel
- 2 bâtons de cannelle (approx. 5 g)
- 3 clous de girofle
- 800 g de poires bien mûres, épluchées, coupées en quartiers et épépinées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 853 kJ / 204 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 3.7 g
Alternativní recepty
Novembre - Crumble de poire au vin rouge et compote de pommes
55 Min
Chutney d'abricots
4 Std.
Chutney de pomme, foie gras en croûte de pain d'épices
45 Min
Poires au vin rouge
5 Std.
Pêche pochée au thym
3h 20min
Baba au rhum
3 Std.
Compotée de fruits d'été aux épices
45 Min
Pêches au basilic
30 Min
Soupe de poire au vin rouge
20min
Figues vapeur et sirop au vin rouge
35min
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40min
Sauce gribiche
15min