Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de parmesan (100 g coupés en gros morceaux et 50 g pour réaliser des copeaux)
- 2 melons, de petite taille (600 g de chair pour le gaspacho et un peu pour réaliser des billes)
- 40 g d'huile d'olive
- 40 g de vinaigre à l'estragon
- 12 feuilles d'estragon frais
- 100 g d'eau
- 3 pincées de poivre moulu
- 50 g de graines de courge
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1665 kJ / 399 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 29 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2hod. 20min
Carpaccio de saint-jacques et crème au cresson
2hod. 35min
Soupe de melon au magret de canard
3 godz. 15 min
Gaspacho tomate-gambas
2h 30min
Pannacotta au chou-fleur et truite fumée
5 Std.
Gaspacho de melon
10 Min
Tiramisu, avocat et œufs de saumon
1h 30min
Crème d'avocat coco et citron vert
20 Min
Tarama maison, toasts de concombre
3 godz. 25 min
Gaspacho de betterave, mousse de chèvre et noix
15 Min
Verrines de betterave au crabe
15 Min
Mousse de saumon fumé, crémeux d'avocat
1 godz. 35 min