Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de parmesan (100 g coupés en gros morceaux et 50 g pour réaliser des copeaux)
- 2 melons, de petite taille (600 g de chair pour le gaspacho et un peu pour réaliser des billes)
- 40 g d'huile d'olive
- 40 g de vinaigre à l'estragon
- 12 feuilles d'estragon frais
- 100 g d'eau
- 3 pincées de poivre moulu
- 50 g de graines de courge
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1665 kJ / 399 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 29 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gaspacho concombre-feta
10 Min
Gaspacho tomate-abricot
1 Std. 20 Min
Soupe de melon au basilic
2 Std. 15 Min
Terrine de volaille aux champignons et à l'estragon
1u. 40min
Soupe pimentée au melon et au lait de coco
2 Std. 10 Min
Gaspacho de tomates jaunes au basilic
10 Min
Asperges en sabayon, œuf mariné au soja
3 Std. 40 Min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25 min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2h
Sorbet tomate-basilic
12h
Flans de potiron et magret fumé
1 Std. 15 Min
Soupe froide courgette, chèvre et cumin
40 min