Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les financiers
- 85 g de beurre (75 g coupés en dés et 10 g pour les moules)
- 40 g d'amandes en poudre
- 25 g de farine
- 80 g de blancs d'œufs (2 à 3 blancs env.)
- 60 g de sucre en poudre
Les sabayons
- 110 g de sucre en poudre
- 60 g de vin blanc
- 20 g de liqueur d'amande, type amaretto
- 6 jaunes d'œufs
- 10 feuilles de menthe fraîche, ciselées
- 400 g de fraises, coupées en deux
- 250 g de framboises
- 125 g de groseilles rouges
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1692 kJ / 405 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 21 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sabayon classique
15 Min
Gratin au sabayon et aux fruits rouges
15 Min
Minitartes fines nectarine-pistache
1h 25min
Magrets de canard, sauce aux myrtilles
1 godz. 10 min
Carpaccio de saint-jacques et crème au cresson
2h 35min
Sabayon aux raisins
15 Min
Asperges sauce mousseline
1h
Crème brûlée au champagne
2h 25min
Sabayon sucré
30 min
Sabayon de fruits exotiques
30 min
Sabayon gratiné aux clémentines
25 min
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15 Std.