Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 5 - 10 g Petersilie, ohne Stiele
- 1 - 2 Prisen Pfeffer
- 1100 g Wasser
- 2 TL Salz
- 160 g Lasagneplatten
- 300 g Auberginen, gewürfelt (ca. 1 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Zwiebeln, in Stücken
- 50 g Möhren, in Stücken
- 30 g Staudensellerie, in Stücken
- 30 g natives Olivenöl
- 500 g passierte Tomaten, konserviert
- 250 g Ricotta, abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2352 kJ / 561 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 7 g
Alternativní recepty
Auberginen-Pasta
30min
Auberginen-Auflauf mit Tomaten-Sugo
1h 50min
Aubergine-Parmaggiana
1 godz. 10 min
Backofen-Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
30min
Cannelloni mit Artischocken und Tomatensauce
1 godz. 35 min
Ratatouille-Lasagne
1 godz. 30 min
Bucatini mit Auberginen und Steinpilzen
1 godz. 10 min
Tomaten mit Pilz-Nuss-Füllung
1h 5min
Auberginenröllchen mit Paneer
50min
Bucatini mit Auberginen, Tomaten und Steinpilzen
50min
Melanzane alla Parmigiana
1 godz. 10 min
Auberginen-Schiffchen
1 godz. 15 min