
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan in Stücken
- 5 - 10 g Petersilie ohne Stiele
- 1 - 2 Prisen Pfeffer
- 1100 g Wasser
- 2 TL Salz
- 160 g Lasagneplatten
- 300 g Auberginen gewürfelt (ca. 1 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Zwiebeln in Stücken
- 50 g Möhren in Stücken
- 30 g Staudensellerie in Stücken
- 30 g natives Olivenöl
- 500 g passierte Tomaten, konserviert
- 250 g Ricotta abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 561 kcal / 2352 kJ
- Protein
- 24 g
- Tuk
- 29 g
- Sacharidy
- 48 g
- Vláknina
- 7 g
Alternativní recepty
Spinat-Pistazien-Flans
35min
Aubergine-Parmaggiana
1hod. 10min
Bucatini mit Auberginen und Steinpilzen
1hod. 10min
Crespelle
1hod. 30min
Auberginen-Pasta
30min
Cannelloni mit Artischocken und Tomatensauce
1hod. 35min
Auberginen-Auflauf mit Tomaten-Sugo
1hod. 50min
Auberginen-Schiffchen
1hod. 15min
Gemüse-Lasagne
2hod.
Pilz-Lasagne
2hod. 30min
Ratatouille-Lasagne
1hod. 30min
Melanzane alla Parmigiana
1hod. 10min