Auberginen-Ricotta-Lasagne aus dem Dampf
TM5

Auberginen-Ricotta-Lasagne aus dem Dampf

4.4 (414 hodnocení)

Suroviny

  • 50 g Parmesan, in Stücken
  • 5 - 10 g Petersilie, ohne Stiele
  • 1 - 2 Prisen Pfeffer
  • 1100 g Wasser
  • 2 TL Salz
  • 160 g Lasagneplatten
  • 300 g Auberginen, gewürfelt (ca. 1 cm)
  • 1 Knoblauchzehe
  • 50 g Zwiebeln, in Stücken
  • 50 g Möhren, in Stücken
  • 30 g Staudensellerie, in Stücken
  • 30 g natives Olivenöl
  • 500 g passierte Tomaten, konserviert
  • 250 g Ricotta, abgetropft

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
2352 kJ / 561 kcal
Protein
24 g
Sacharidy
48 g
Tuk
29 g
Vláknina
7 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty