Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 2 Schalotten, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 230 g Quinoa
- 400 g Wasser
-
1
Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
nebo 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 1 EL Pinienkerne
- 4 getrocknete Tomaten, in Öl, in mundgerechten Stücken
- 8 Oliven, schwarz, entsteint, halbiert
- 1 EL Rosinen
- 1 - 2 Prisen Pfeffer
- Salz nach Geschmack
- Basilikumblätter, frisch, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1996 kJ / 480 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 6 g
Alternativní recepty
Quinoa-Salat mit Sonnenblumenkernen
40min
Polenta mit Gemüse
1 Std. 30 Min
Gemüsereis mit Kokosmilch und Cashewkernen
1 Std.
Gewürzreis mit Studentenfutter und Spinat
40min
Quinoa-Gemüse-Salat
30min
Karotten-Curry-Hirse mit Vogerlsalat und Buttermilch-Feta-Dressing
55min
Gemüse-Curry mit Couscous
30min
Grüner Quinoasalat, lauwarm
35 Min
Graupenrisotto mediterran
50 Min
Quinoa-Süßkartoffel-Risotto mit Kohlsprossen
1 Std. 15 Min
Wildreis-Risotto mit Brokkoli
55min
Quinoa-Salat mit Zucchini und Möhren
1 Std. 45 Min