Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 Scheiben Bacon (150 g)
- 240 g grüne Bohnen, frisch, Enden abgeschnitten
- 3 Birnen, der Länge nach geachtelt und entkernt
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 750 g Kartoffeln, mehligkochend, in mundgerechten Stücken
- 100 g Crème fraîche
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2154 kJ / 515 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 7.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kartoffel-Kohlrabi-Gemüse à la Creme mit Stremellachs
45min
Bohnenwickel mit Kartoffeln und Thymianbutter
50 Min
Westfälisches Blindhuhn (Nordrhein-Westfalen)
1h
Feldsalat auf Kartoffelbett mit Specktopping
35min
Birnen, Bohnen und Kassler
50 Min
Schweinefilet mit grüner Pfeffersauce
1 Std. 15 Min
Kasseler auf Wirsing mit Kartoffeln und Frischkäsesauce
1h
Frühkartoffeln mit Brechbohnen, Schinken und Béarnaise
1h
Kartoffel-Apfel-Ragout mit Bratwürstchen
50 Min
Breite Bohnen in Petersilienbéchamel
45min
Leber Berliner Art (Berlin)
50 Min
Frikadellen mit Blumenkohl, Kartoffeln und Senfsauce
1h 10min