Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Cornichons mit 40 g Sud
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Butterschmalz
- 600 g Rinderrouladen, doppelt dick geschnitten (1 cm Dicke, siehe Tipp), quer in Streifen (1,5 cm)
- 250 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 1 TL Salz
- 10 Prisen Pfeffer
- 300 g Möhren
- 250 g Champignons, halbiert
- 3 Prisen Zucker
- 10 g Speisestärke
- 150 g Saure Sahne, cremig gerührt
- 500 g Spätzle, frisch aus dem Kühlregal
- 20 g Butter, in Stücken
- 2 Prisen Muskat
- 8 Stängel Kerbel, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2533 kJ / 602 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 25 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Stroganoff-Geschnetzeltes
45min
Kalbsragout mit Erbsen
1h 15 min
Zürcher Geschnetzeltes mit Kartoffeln
3h
Hackbällchen in Rotwein-Sugo
1h 20 min
Boeuf Bourguignon
9h 30min
Rinderschmortopf
1j 55 menit
Ungarisches Paprikagulasch
1h 20 min
Italienisches Schweineragout
50min
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1h 10min
Fusilli mit Geschnetzeltem
1h
Rindergulasch mit Semmelknödeln
1h 30min
Rinderrouladen mit Gürkchen
1h 15 min