Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Cornichons mit 40 g Sud
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Butterschmalz
- 600 g Rinderrouladen, doppelt dick geschnitten (1 cm Dicke, siehe Tipp), quer in Streifen (1,5 cm)
- 250 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 1 TL Salz
- 10 Prisen Pfeffer
- 300 g Möhren
- 250 g Champignons, halbiert
- 3 Prisen Zucker
- 10 g Speisestärke
- 150 g Saure Sahne, cremig gerührt
- 500 g Spätzle, frisch aus dem Kühlregal
- 20 g Butter, in Stücken
- 2 Prisen Muskat
- 8 Stängel Kerbel, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2533 kJ / 602 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 25 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rindfleisch in Rotwein
2 Std. 15 Min
Zürcher Geschnetzeltes mit Kartoffeln
3 Std.
Rinderragout mit Bohnen
50 Min
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1 Std. 10 Min
Ossobuco
1 Std. 20 Min
Fusilli mit Geschnetzeltem
1 Std.
Wildschwein-Ragout
1 Std. 30 Min
Stroganoff-Geschnetzeltes
45 Min
Gulasch Stroganoff
1 Std. 10 Min
Kalbsragout mit Erbsen
1 Std. 15 Min
Italienisches Schweineragout
50 Min
Ungarisches Paprikagulasch
1 Std. 20 Min