Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Schalotten, halbiert
- 300 g Hähnchenbrust, in Würfeln (ca. 2 cm)
- 70 g Butter, in Stücken
- 200 g Champignons, geviertelt oder geachtelt
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 8 Königinpasteten (z. B. von Lacroix), ggf. ausgehöhlt
- 60 g Mehl
- 400 g Milch
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 1 - 2 Spritzer Zitronensaft
- 2 - 3 Prisen Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1283 kJ / 306 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Moules et frites
45min
Chäschüechli (Käseküchlein)
50 min
Rindshuftsteaks mit Schmorzwiebel-Stampf und Sherry-Sauce
50 min
Pinsa classico
12 godz. 50 min
Rieslingspasteten
2h 30min
Glasiertes Schweinefleisch auf Vermicelli
1 godz. 20 min
Sauce Béarnaise
15min
Pilzpastete
1 Std. 40 Min
Karamellcreme (Flan)
5 Std. 30 Min
Filet Wellington
1 Std. 45 Min
Seeteufel an Tomatenrahm mit grünen Bohnen und Grillkartoffeln
40min
Riz Casimir (8 Portionen)
1h