Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 gramů petržele, čerstvé
- 1000 gramů vody
- 1 čajová lžička oleje
-
200
gramů dlouhozrnné rýže
nebo 200 gramů rýže basmati - 1 čajová lžička mořské soli
- 4 vejce, důkladně omytá, nebo zabalená do pečicího papíru
-
300
gramů uzené makrely
nebo 300 gramů uzeného lososa - 40 gramů másla, nakrájeného na kousky
- 100 gramů smetany, min. 30 % tuku
- ¼ čajové lžičky pepře černého, mletého, dle chuti
- 1 čajová lžička kari
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 2006 kJ / 480 kcal
- Protein
- 31.5 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 21.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sladkokyselé kuře s rýží
40 min
Uzené maso na kapustě s bramborami a sýrovou omáčkou
1 Std.
Kuřecí chilli salát s citrusy
27min
Kachní paštika s olivami
Žádné hodnocení
Sýrové kuličky se samožitným chlebem
15 min
Treska na thajský způsob
2h 40min
Americké pečené fazole
Žádné hodnocení
Kašmírská rýže
30 Min
Kuřecí stehna na červeném víně a na houbách
45 Min
Nadívané papriky po sicilsku
1 Std. 30 Min
Karibské pomalu dušené jehněčí s rýží
9h 15min
Domácí tvaroh
45 Min