Zařízení & příslušenství
Anglické kedgeree
Příprava 20min.
Celkový 45min.
4 porce
Suroviny
-
20 gramů petržele, čerstvé
-
1000 gramů vody
-
1 čajová lžička oleje
-
200 gramů rýže basmati200 gramů dlouhozrnné rýže
-
1 čajová lžička mořské soli
-
4 vejce důkladně omytá, nebo zabalená do pečicího papíru
-
300 gramů uzeného lososa300 gramů uzené makrely
-
40 gramů másla nakrájeného na kousky
-
100 gramů smetany, min. 30 % tuku
-
¼ čajové lžičky pepře černého, mletého dle chuti
-
1 čajová lžička kari
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
31.5 g
Kalorie
2006 kJ /
480 kcal
Tuk
21.1 g
Sacharidy
41 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Anglická snídaně
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Jemná treska s mascarpone
35min.
Farfalle v italských barvách
30min.
Placky z bílého chleba s malinovou omáčkou (bez cukru)
1hod. 10min.
Špaldová galette s červenou řepou
2hod.
Raviolky ze salátové okurky s uzenou makrelou
30min.
Kuře připravené v balíčku s bazalkovým pestem
1hod.
Citrónový mousse z jogurtu a smetany
2hod. 40min.
Müsli z čerstvého kokosu a datlí
5min.
Quinotto s krevetami a chřestem
30min.
Plněná vejce
30min.
Knedlíčky se salámovou náplní
50min.
Taštičky s bramborovou-hráškovou nádivkou
1hod. 40min.