Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 gramů petržele, čerstvé
- 1000 gramů vody
- 1 čajová lžička oleje
-
200
gramů dlouhozrnné rýže
nebo 200 gramů rýže basmati - 1 čajová lžička mořské soli
- 4 vejce, důkladně omytá, nebo zabalená do pečicího papíru
-
300
gramů uzené makrely
nebo 300 gramů uzeného lososa - 40 gramů másla, nakrájeného na kousky
- 100 gramů smetany, min. 30 % tuku
- ¼ čajové lžičky pepře černého, mletého, dle chuti
- 1 čajová lžička kari
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 2006 kJ / 480 kcal
- Protein
- 31.5 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 21.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Těstovinový salát s ořechy
15 Min
Alpský sýrový toast
25 min
Rybí rolky s houbovou náplní
Pas d’évaluation
Kapr na modro
Pas d’évaluation
Jehněčí špízy s omáčkou charmoula a bramborami s rozmarýnem
40 min
Zabaione
15 Min
Krekry s konopným semínkem a kyselým zelím
1 Std.
Zapečený chléb s pórkem a parmazánovým krémem
Pas d’évaluation
Limetkovo - zázvorová pěna
Pas d’évaluation
Avokádo plněné tuňákem
10 Min
Kašmírská rýže
30 min
Antioxidační náboj s kokosovým mlékem
10 Min