Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 gramů petržele, čerstvé
- 1000 gramů vody
- 1 čajová lžička oleje
-
200
gramů dlouhozrnné rýže
nebo 200 gramů rýže basmati - 1 čajová lžička mořské soli
- 4 vejce, důkladně omytá, nebo zabalená do pečicího papíru
-
300
gramů uzené makrely
nebo 300 gramů uzeného lososa - 40 gramů másla, nakrájeného na kousky
- 100 gramů smetany, min. 30 % tuku
- ¼ čajové lžičky pepře černého, mletého, dle chuti
- 1 čajová lžička kari
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 2006 kJ / 480 kcal
- Protein
- 31.5 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 21.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Houbový dip s vlašskými ořechy
5min
Grilované kačenky, vejce, omáčka z medvědího česneku, nové brambory
Žádné hodnocení
Matcha pralinky se zázvorem
Žádné hodnocení
Cibule plněné šunkou
Žádné hodnocení
Zmrzlina z kozího sýra s pivním sirupem
Žádné hodnocení
Kuře připravené v balíčku s bazalkovým pestem
1h
Brazilský dezert quindim
30 Min
Redpiroska
Žádné hodnocení
Avokádo plněné tuňákem
10 Min
Alpský sýrový toast
25min
Caponata
30 Min
Tagliatelle s restovanými hříbky
1h