Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 gramů candáta, filetů, s kůží (4 filety, výška 1 cm)
- 1 ½ polévkové lžíce rybí omáčky (20 gramů)
- 2 čajové lžičky sezamového oleje, tmavého (10 gramů)
- 7 - 8 snítek kopru, pouze lístky
- 1 pomeranč, nejlépe bio, kůra a šťáva
- 500 gramů vody
- 600 - 700 gramů kukuřičných zrn, čerstvých (z cca 5-6 kukuřic)
- 2 čajové lžičky soli, jemné
- 400 gramů zeleninové směsi (např. mrkev, brokolice, květák), na plátky (5 mm) nebo na kousky
- 40 gramů másla
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1461 kJ / 350 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 7.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Losos s hráškem a citrónovým pestem
25 分钟
Mořský okoun s citrónem a kuskusem s bylinkami
35min
Pomerančovo-lososový špíz s jasmínovou rýží
1 Std.
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50 分钟
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35min
Topinamburové chipsy
35min
Špaldová kaše s mrkví a zázvorem
Žádné hodnocení
Chřest s pikantní jahodovou omáčkou
50 分钟
Penne se slávkami
1 Std. 5 Min
Losos na rajčatovém kuskusu
45 min
Bramborové pyré s hráškem a mátou
45 min
Ananasová pěna
1 min