
Zařízení & příslušenství
Candát s polentou z čerstvé kukuřice
Příprava 45min
Celkový 1hod. 5min
4 porce
Suroviny
-
candáta, filetů, s kůží (4 filety, výška 1 cm)400 gramů
-
rybí omáčky (20 gramů)1 ½ polévkové lžíce
-
sezamového oleje tmavého (10 gramů)2 čajové lžičky
-
kopru pouze lístky7 - 8 snítek
-
pomeranč nejlépe bio, kůra a šťáva1
-
vody500 gramů
-
kukuřičných zrn, čerstvých (z cca 5-6 kukuřic)600 - 700 gramů
-
soli, jemné2 čajové lžičky
-
zeleninové směsi (např. mrkev, brokolice, květák), na plátky (5 mm) nebo na kousky400 gramů
-
másla40 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
350 kcal /
1461 kJ
Protein
26 g
Tuk
12 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
7.6 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Skvělá chuť
72 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Treska v soli se smetanovým kaviárem
20 Min
Treska s petrželkovou krustou na zelené čočce
1 Std. 35 Min
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50 Min
Dušená treska s tymiánem a citrónem
40 Min
Losos se špenátem a divokou rýží
1 Std. 15 Min
Losos s pak choi a květákovým wasabi pyré
45 Min
Losos se zeleninou a kuskusem
40 Min
Kapr v páře s koprovou zálivkou
1 Std. 5 Min
Hrušky v páře s kořeněnou čokoládovou polevou
40 Min
Rýžové onigiri v lunch boxu
1 Std. 15 Min
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
1 Std. 5 Min
Pstruh na páře a květákové pyré
1 Std. 10 Min