Candát s polentou z čerstvé kukuřice
TM5 TM6

Candát s polentou z čerstvé kukuřice

5.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 400 gramů candáta, filetů, s kůží (4 filety, výška 1 cm)
  • 1 ½ polévkové lžíce rybí omáčky (20 gramů)
  • 2 čajové lžičky sezamového oleje, tmavého (10 gramů)
  • 7 - 8 snítek kopru, pouze lístky
  • 1 pomeranč, nejlépe bio, kůra a šťáva
  • 500 gramů vody
  • 600 - 700 gramů kukuřičných zrn, čerstvých (z cca 5-6 kukuřic)
  • 2 čajové lžičky soli, jemné
  • 400 gramů zeleninové směsi (např. mrkev, brokolice, květák), na plátky (5 mm) nebo na kousky
  • 40 gramů másla

Nutriční hodnoty
na 1 porce
Kalorie
1461 kJ / 350 kcal
Protein
26 g
Sacharidy
29 g
Tuk
12 g
Vláknina
7.6 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty