Candát s polentou z čerstvé kukuřice

Candát s polentou z čerstvé kukuřice

5.0 1 hodnocení
Příprava 45min
Celkový 1hod. 5min
4 porce

Suroviny

  • candáta, filetů, s kůží (4 filety, výška 1 cm)
    400 gramů
    400 gramů filetů ze pstruha, s kůží, (4 filety, výška 1 cm)
  • rybí omáčky (20 gramů)
    1 ½ polévkové lžíce
    2 ančovičky, scezené
  • sezamového oleje tmavého (10 gramů)
    2 čajové lžičky
    20 gramů extra panenského olivového oleje
  • kopru pouze lístky
    7 - 8 snítek
  • pomeranč nejlépe bio, kůra a šťáva
    1
  • vody
    500 gramů
  • kukuřičných zrn, čerstvých (z cca 5-6 kukuřic)
    600 - 700 gramů
    600 - 700 gramů kukuřice, konzervované, scezené
  • soli, jemné
    2 čajové lžičky
  • zeleninové směsi (např. mrkev, brokolice, květák), na plátky (5 mm) nebo na kousky
    400 gramů
  • másla
    40 gramů

Nutriční hodnoty na 1 porce

Kalorie 350 kcal / 1461 kJ
Protein 26 g
Tuk 12 g
Sacharidy 29 g
Vláknina 7.6 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...