
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
400
gramů candáta, filetů, s kůží (4 filety, výška 1 cm)
nebo 400 gramů filetů ze pstruha, s kůží (4 filety, výška 1 cm) -
1 ½
polévkové lžíce rybí omáčky (20 gramů)
nebo 2 ančovičky scezené -
2
čajové lžičky sezamového oleje tmavého (10 gramů)
nebo 20 gramů extra panenského olivového oleje - 7 - 8 snítek kopru pouze lístky
- 1 pomeranč nejlépe bio, kůra a šťáva
- 500 gramů vody
-
600 - 700
gramů kukuřičných zrn, čerstvých (z cca 5-6 kukuřic)
nebo 600 - 700 gramů kukuřice, konzervované scezené - 2 čajové lžičky soli, jemné
- 400 gramů zeleninové směsi (např. mrkev, brokolice, květák), na plátky (5 mm) nebo na kousky
- 40 gramů másla
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 350 kcal / 1461 kJ
- Protein
- 26 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 29 g
- Vláknina
- 7.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pstruh na páře a květákové pyré
1hod. 10min
Losos se špenátem a divokou rýží
1hod. 15min
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50min
Treska s citrusovým máslem
50min
Restované krevety
15min
Treska v páře s petrželovou krustou, novými bramborami a cuketou
40min
Rýžový dort se sladkou fazolovou pastou adzuki
Žádné hodnocení
Mořský vlk v aromatické solné krustě
55min
Kuřecí plátky s cuketou
50min
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
1hod. 5min
Restovaná zelenina
10min
Marinované krevety
1hod. 10min