Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 gramů sýru parmazánu, na kousky
- 1200 gramů vody
-
1
čajová lžička zeleninové dochucovací pasty, domácí
nebo 1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody) - 200 gramů basmati rýže
- 500 - 700 gramů chřestu
- 40 gramů extra panenského olivového oleje
Citrónová omáčka sabayon
- 4 žloutky
- ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka pepře černého, mletého
- 10 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1685 kJ / 403 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chřest s ředkvičkami a vaječným vinaigrette
40 Min
Chřest na páře se zelenou omáčkou
40 Min
Papriková polévka s bazalkovou pěnou
35min
Jablka v páře s omáčkou sabayon
40 Min
Dýňový koláč se sýrem feta a karamelizovanou cibulí
1h 10min
Hráškové pesto se špenátem
15 min
Červené pesto
5min
Quinotto s krevetami a chřestem
30 Min
RAW jablečný koláč s agarem
1h 10min
Mléčná rýže s ostružinovo - čokoládovou polevou
1 Std.
Chřestová polévka s citrónovou trávou a kokosovým mlékem
55min
Chřest na páře s hnědým máslem a makovou oplatkou
1h 40min