Zařízení & příslušenství
Chřest s rýží a citrónovou omáčkou sabayon
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
4 porce
Suroviny
-
30 gramů sýru parmazánu na kousky
-
1200 gramů vody
-
1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody)1 čajová lžička zeleninové dochucovací pasty domácí
-
200 gramů Basmati rýže
-
500 - 700 gramů chřestu
-
40 gramů extra panenského olivového oleje
Citrónová omáčka sabayon
-
4 žloutky
-
10 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
-
½ čajové lžičky soli
-
1 špetka pepře černého, mletého
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
13 g
Kalorie
1685 kJ /
403 kcal
Tuk
20 g
Vláknina
3.2 g
Sacharidy
41 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Skvělá chuť
72 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Losos s fenyklovým salátem s jablky
1hod. 20min.
Chřest s ředkvičkami a vaječným vinaigrette
40min.
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1hod.
Bylinkové palačinky s chřestem a paprikovo-kaparovou omáčkou
35min.
Zauzená ryba, bramborová pěna, loupákové máslo
1hod. 10min.
Fazolové lusky s bramborami a tymiánovým máslem
50min.
Chřest na páře se zelenou omáčkou
40min.
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
1hod. 5min.
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35min.
Mořský vlk v aromatické solné krustě
55min.
Kuličky s jehněčím masem a fetou
30min.
Pstruh v balíčku s cuketovými tagliatellemi
30min.