Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 100 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Mehl
- 50 g Wasser
- ½ TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 250 g Gruyère, in Stücken
- 400 g Wasser
- 600 g Schwarzwurzeln, geschält, halbiert (siehe Tipp)
- 200 g Crème fraîche
- 2 Eier
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Majoran, getrocknet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1779 kJ / 425 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 13.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vollkorn Mangold-Quiche
1 Std. 30 Min
Porree-Tarte mit Blauschimmelkäse
1h 40 min
Grünkohl-Quiche
1 Std. 30 Min
Rote-Bete-Zwiebel-Kuchen
1 Std. 15 Min
Möhrenquiche mit Salbei
1 godz. 35 min
Rosenkohlquiche mit Maronen und Schinken
1h
Rote-Bete-Schinken-Tarte
1h 20 min
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1h
Grünkohltarte
2 Std.
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40 Min
Gelbe-Bete-Risotto
2 Std.
Rote-Bete-Tarte mit Feta
1h 20 min