Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Bergkäse, in Stücken
Hefeteig
- 100 g Dinkel
- 150 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 180 g Mehl
- 1 ¼ TL Salz
- 1 Prise Zucker
Belag und Fertigstellung
- 500 g Wasser
- 300 g Hokkaido-Kürbis, in mundgerechten Stücken
- 250 g Knollensellerie, in mundgerechten Stücken
- 1 Zwiebel, klein, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Schinken, gekocht, in feinen Streifen
- 150 g Crème fraîche
- 2 Eier
- ¾ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 6 Blätter Salbei, in dünnen Streifen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1288 kJ / 308 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 4.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kürbis-Frischkäse-Tarte
1h 30min
Kürbisquiche
2h 5min
Grünkohl-Quiche
1h 30min
Kürbis-Feta-Quiche
45 Min
Rote-Bete-Zwiebel-Kuchen
1 Std. 15 Min
Rote-Bete-Tarte mit Feta
1h 20min
Quiche mit Schwarzwurzeln und Gruyère
1h 20min
Vollkorn Mangold-Quiche
1h 30min
Chinakohl-Pizza
1 Std. 40 Min
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1h
Kürbis-Tarte
2h 35min
Rote-Bete-Schinken-Tarte
1h 20min