Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Pck. Tarteteig oder Quicheteig (400 g), z. B. von Tante Fanny
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Öl
- 500 g Rote Bete, geschält, in Stücken (3 cm)
- 125 g Blauschimmelkäse (z.B. von St. Agur)
- 200 g Schmand
- 3 Eier (Kl. M)
- ¼ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 995 kJ / 238 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Porree-Tarte mit Blauschimmelkäse
1h 40min
Quiche mit Schwarzwurzeln und Gruyère
1h 20 min
Kürbis-Frischkäse-Tarte
1h 30min
Möhrenquiche mit Salbei
1h 35 min
Rote-Bete-Tarte mit Feta
1h 20 min
Kürbis-Sellerie-Quiche
2h
Rote-Bete-Schinken-Tarte
1h 20 min
Kürbis-Tarte
2h 35 min
Grünkohl-Quiche
1h 30min
Porree-Feta-Tarte
2h
Kürbisquiche mit Ziegenfrischkäse und Birne
1h 30min
Kürbis-Feta-Quiche
45min