
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Wasser
- 600 g Gelbe Bete mit Schale (ca. 10 cm Ø)
- 60 g Parmesan in Stücken
- 2 Schalotten
- 20 g Öl
- 250 g Risottoreis (ca. 18-20 Minuten Garzeit)
- 150 g Weißwein
- 600 g Geflügelfond
- ½ TL Salz
- 20 g Butter
- 40 g Rucola
- 80 g Ziegenfrischkäse zerzupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 614 kcal / 2571 kJ
- Protein
- 15 g
- Tuk
- 29 g
- Sacharidy
- 66 g
- Vláknina
- 6.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mangold-Kartoffel-Gemüse mit pochierten Eiern
45min
Lammfrikadellen auf Mairübchenragout
1hod.
Mangold-Curry mit Hähnchenbrust
45min
Topinamburpüree
40min
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1hod.
Vollkorn Mangold-Quiche
1hod. 30min
Mangoldrisotto
50min
Mangold-Gnocchi-Salat
25min
Grünkohl-Kartoffel-Frittata
1hod. 10min
Kartoffel-Kürbis-Auflauf mit Wirsing und Cabanossi
1hod. 35min
Petersilienwurzel-Risotto
40min
Möhren-Wirsing-Lasagne
2hod.