Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Wasser
- 600 g Gelbe Bete, mit Schale (ca. 10 cm Ø)
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 2 Schalotten
- 20 g Öl
- 250 g Risottoreis (ca. 18-20 Minuten Garzeit)
- 150 g Weißwein
- 600 g Geflügelfond
- ½ TL Salz
- 20 g Butter
- 40 g Rucola
- 80 g Ziegenfrischkäse, zerzupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2571 kJ / 614 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 6.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastinakenpuffer
40 dk
Mangoldrisotto
50 Min
Wirsing-Risotto mit Spiegelei
50 Min
Topinamburpüree
40 dk
Grünkohlrisotto
40 dk
Lammfrikadellen auf Mairübchenragout
1h
Quiche mit Schwarzwurzeln und Gruyère
1 godz. 20 min
Möhren-Fenchel-Durcheinander
45 Min
Mangold-Kartoffel-Gemüse mit pochierten Eiern
45 Min
Petersilienwurzel-Risotto
40 dk
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1h
Wirsing auf Pastinakenpüree mit Cranberrys und Walnüssen
35 Min