Zařízení & příslušenství
Gelbe-Bete-Risotto
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
4 Portionen
Suroviny
-
Wasser1000 g
-
Gelbe Bete mit Schale (ca. 10 cm Ø)600 g
-
Parmesan in Stücken60 g
-
Schalotten2
-
Öl20 g
-
Risottoreis (ca. 18-20 Minuten Garzeit)250 g
-
Weißwein150 g
-
Geflügelfond600 g
-
Salz½ TL
-
Butter20 g
-
Rucola40 g
-
Ziegenfrischkäse zerzupft80 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
15 g
Kalorie
2571 kJ /
614 kcal
Tuk
29 g
Vláknina
6.4 g
Sacharidy
66 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Oldies but Goldies
10 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Mangold-Kartoffel-Gemüse mit pochierten Eiern
45min.
Lammfrikadellen auf Mairübchenragout
1hod.
Grünkohlrisotto
40min.
Fenchel-Risotto
40min.
Topinamburpüree
40min.
Grünkohl-Risotto
50min.
Quiche mit Schwarzwurzeln und Gruyère
1hod. 20min.
Vollkorn Mangold-Quiche
1hod. 30min.
Petersilienwurzel-Risotto
40min.
Mangold-Gnocchi-Salat
25min.
Mangold-Curry mit Hähnchenbrust
45min.
Mangoldrisotto
50min.