Putenbrust mit Speck und Erdäpfeln

Putenbrust mit Speck und Erdäpfeln

4.8 332 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 25min.
5 Portionen

Suroviny

  • Wacholderbeeren
    3
  • bunte Pfefferkörner
    1 TL
  • Paprikapulver, edelsüß
    1 TL
  • Rosmarin, getrocknet
    1 TL
  • Salz
    1 TL
  • Olivenöl
    2 EL
  • Speck, geräuchert, in Scheiben (z. B. Frühstücksspeck), sehr fein geschnitten
    160 - 180 g
  • Putenbrust, ohne Haut, ohne Knochen im Ganzen
    800 - 900 g
  • Zwiebeln halbiert
    120 g
  • Knoblauchzehen halbiert
    2
  • Wasser
    800 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 TL
    ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
  • Sojasauce
    2 TL
  • Honig
    2 TL
  • Erdäpfel, speckig geschält, in Stücken (4 cm)
    700 - 750 g
  • Butter kalt
    20 g
  • Senf, scharf
    1 - 2 TL

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 57 g
Kalorie 2325 kJ / 556 kcal
Tuk 24 g
Vláknina 4 g
Sacharidy 26 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...