Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Wacholderbeeren
- 1 TL bunte Pfefferkörner
- 1 TL Paprikapulver, edelsüß
- 1 TL Rosmarin, getrocknet
- 1 TL Salz
- 2 EL Olivenöl
- 160 - 180 g Speck, geräuchert, in Scheiben (z. B. Frühstücksspeck), sehr fein geschnitten
- 800 - 900 g Putenbrust, ohne Haut, ohne Knochen, im Ganzen
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 800 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 2 TL Sojasauce
- 2 TL Honig
- 700 - 750 g Erdäpfel, speckig, geschält, in Stücken (4 cm)
- 20 g Butter, kalt
- 1 - 2 TL Senf, scharf
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2325 kJ / 556 kcal
- Protein
- 57 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55min
Huhn süß-sauer mit Basmatireis
50 Min
Fiakergulasch
2 Std. 15 Min
Boef Stroganoff
50 Min
Schweinslungenbraten mit Erdäpfel-Sellerie-Stampf
1 Std. 5 Min
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1h
Rindsrouladen mit Käse-Speck-Fülle
1h 40min
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
50 Min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2 Std. 45 Min
G’selchtes mit Sauerkraut und Semmelknödeln
1h
Hendl mit Erdäpfeln, Gemüse und Tomatensauce aus dem Backofen
2 godz.
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50 Min