Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 150 g roter Paprika, in Stücken
- 50 g Essiggurkerl
- 100 g Mayonnaise
- 100 g Naturjoghurt
- 30 g Tomatenmark
- 20 g Essig
- 1 TL Paprikapulver, edelsüß
- 1 TL Paprikapulver, rosenscharf
-
250
g Wurst (z.B. selbst gemachte Geflügelwurst)
nebo 250 g Extrawurst - Salz zum Abschmecken
- Pfeffer, frisch gemahlen zum Abschmecken
- ¼ Bund Schnittlauch, frisch, in Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1903 kJ / 455 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 41 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 1061 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Eiaufstrich mit Topfen
10min
Schnittlauchsauce
10min
Kräutertopfen
15min
Cremige Schinkennudeln überbacken
1h
Eiernockerl
30min
Lauwarmer Krautsalat
10min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2h 45min
Erdäpfelgulasch
1 Std. 10 Min
Kaspressknödelsuppe
1h 35min
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3 Std.
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1 Std. 10 Min
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50min