
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Zwiebeln halbiert
- 150 g roter Paprika in Stücken
- 50 g Essiggurkerl
- 100 g Mayonnaise
- 100 g Naturjoghurt
- 30 g Tomatenmark
- 20 g Essig
- 1 TL Paprikapulver, edelsüß
- 1 TL Paprikapulver, rosenscharf
-
250
g Wurst (z.B. selbst gemachte Geflügelwurst)
nebo 250 g Extrawurst - Salz zum Abschmecken
- Pfeffer, frisch gemahlen zum Abschmecken
- ¼ Bund Schnittlauch, frisch in Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 455 kcal / 1903 kJ
- Protein
- 15 g
- Tuk
- 41 g
- Sacharidy
- 7 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Sodík
- 1061 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schnittlauchsauce
10min
Kräutertopfen
15min
Nudelsalat mit Joghurtdressing
45min
Erdäpfelsalat
1hod.
Eiaufstrich mit Topfen
10min
G’selchtes mit Sauerkraut und Semmelknödeln
1hod.
Cremige Schinkennudeln überbacken
1hod.
Schinkenfleckerl überbacken
1hod. 10min
Erdäpfelgulasch
1hod. 10min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1hod. 10min
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50min
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3hod.