Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 TL Salz
- ½ TL Paprikapulver, edelsüß
- 4 TL Rapsöl
- 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 350 - 400 g Schweinslungenbraten
- 100 - 120 g Käse (z. B. Cheddar oder Bergkäse), in Stücken
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Butter, in Stücken
- 250 g Risottoreis Arborio
- 700 g Wasser, heiß, aus dem Wasserhahn
-
2
TL Gewürzpaste, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 200 - 250 g Erbsen, tiefgekühlt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2617 kJ / 626 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
50min
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1 Std.
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1 godz. 25 min
Schinkenfleckerl überbacken
1 Std. 10 Min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1 Std.
Putengulasch mit Erdäpfeln
35 Min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1 Std. 10 Min
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1 Std.
Gebackene Schinkenfleckerl
1 Std.
Überbackene Makkaroni Bolognese
1 Std. 20 Min
Putenbrust mit Speck und Erdäpfeln
1 godz. 25 min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2h 45min