
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 TL Salz
- ½ TL Paprikapulver, edelsüß
- 4 TL Rapsöl
- 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 350 - 400 g Schweinslungenbraten
- 100 - 120 g Käse (z. B. Cheddar oder Bergkäse), in Stücken
- 70 g Zwiebeln halbiert
- 30 g Butter in Stücken
- 250 g Risottoreis Arborio
- 700 g Wasser heiß, aus dem Wasserhahn
-
2
TL Gewürzpaste, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 200 - 250 g Erbsen, tiefgekühlt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 626 kcal / 2617 kJ
- Protein
- 34 g
- Tuk
- 29 g
- Sacharidy
- 57 g
- Vláknina
- 4 g
- Nasycený tuk
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gebackene Schinkenfleckerl
1hod.
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1hod.
One Pot Spätzle in Champignon-Speck-Sauce
30min
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
50min
Überbackene Makkaroni Bolognese
1hod. 20min
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1hod.
Schinkenfleckerl überbacken
1hod. 10min
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1hod. 25min
Putenbrust mit Speck und Erdäpfeln
1hod. 25min
Reisfleisch
2hod. 20min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1hod. 10min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2hod. 45min