Kompatibilní verze
Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinatura
- 20 g di radice fresca di zenzero
- 3 limoni, preferibilmente biologici, il succo spremuto fresco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 4 filetti di merluzzo (120 g a filetto)
Terminare la preparazione
- 300 g di acqua
- ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 5 g di radice fresca di zenzero
- 1 cucchiaino di sale
- 500 g di cimette di cavolfiore
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 8 capperi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1109 kJ / 265 kcal
- Protein
- 24.5 g
- Sacharidy
- 3.9 g
- Tuk
- 16.8 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 Min
Salmone balsamico su noodles di zucchine
30 Min
Filetti di salmone con crema di zucca
35 Min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45 Min
Salmone con crema di barbabietola e cumino
30 Min
Salmone all'arancia e pistacchi
40 Min
Tonno allo zenzero e melagrana
40 Min
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40 Min
Merluzzo tataki al pesto
30 Min
Insalata salmone, spinaci, noci e melagrana
40 Min
Salmone con broccoli e grano saraceno
40 Min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 Min