Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero

Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero

4.4 44 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 50min.
4 porzioni

Suroviny

Marinatura
  • 20 g di radice fresca di zenzero
  • 3 limoni, preferibilmente biologici il succo spremuto fresco
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 4 filetti di merluzzo (120 g a filetto)
Terminare la preparazione
  • 300 g di acqua
  • ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 5 g di radice fresca di zenzero
  • 500 g di cimette di cavolfiore
  • 1 cucchiaino di sale
  • 15 g di olio extravergine di oliva
  • 8 capperi

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 24.5 g
Kalorie 1109 kJ / 265 kcal
Tuk 16.8 g
Vláknina 3 g
Sacharidy 3.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...