Rombo pomodoro e nocciole
TM5 TM6

Rombo pomodoro e nocciole

4.2 (10 hodnocení)

Suroviny

Preparazione rombo

  • 1 rombo (1000 g circa)

Preparazione

  • 16 pomodorini a metà
  • 150 g di carote, pelate e tagliate a bastoncino
  • 150 g di zucchine a rondelle (1-2 mm)
  • 5 g di sale
  • 2 pizzichi di pepe bianco macinato
  • 50 g di nocciole sgusciate
  • 500 g di acqua

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
724 kJ / 173 kcal
Protein
24.4 g
Sacharidy
6.9 g
Tuk
5.3 g
Vláknina
2.9 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty