
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Weizenmehl, griffig etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 5 Eier
- 515 g Wasser
- 15 g Olivenöl
- 70 g Bergkäse in Stücken
- 250 g Erdäpfel, festkochend geschält, in Stücken
- 2 TL Salz
- ½ Bund Schnittlauch, frisch
- 300 g Spinat, frisch grob geschnitten
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen etwas mehr zum Bestreuen
- 2 Prisen Muskat, gemahlen
- 100 g Frischkäse
- 40 g Butter in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 454 kcal / 1902 kJ
- Protein
- 18 g
- Tuk
- 23 g
- Sacharidy
- 44 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bärlauch-Gnocchi
1hod. 15min
Palatschinkenröllchen mit zwei Füllungen
9hod.
Mangoldspätzle mit geschmorten Paradeisern
40min
Bärlauchroulade mit Paprikasalat
1hod.
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45min
Prinzessinnenerdäpfel
1hod. 20min
Roggenflammkuchen mit Blauschimmelkäse und Karotten
1hod. 30min
Erdäpfelgratin "Bauerngarten"
1hod. 20min
Germknödel mit Wildkräutern und Paradeisragout
1hod. 25min
Handsemmerl
10hod. 55min
Gebackene Forellenknödel mit Krendip
1hod.
Sauce Tatare
15min