Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Weizenmehl, griffig, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 5 Eier
- 515 g Wasser
- 15 g Olivenöl
- 70 g Bergkäse, in Stücken
- 250 g Erdäpfel, festkochend, geschält, in Stücken
- 2 TL Salz
- ½ Bund Schnittlauch, frisch
- 300 g Spinat, frisch, grob geschnitten
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen, etwas mehr zum Bestreuen
- 2 Prisen Muskat, gemahlen
- 100 g Frischkäse
- 40 g Butter, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1902 kJ / 454 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45 min
Bärlauch-Gnocchi
1h 15min
Empanadillas mit Gemüse-Käse-Füllung
1 godz. 10 min
Pressknödel mit Schwammerl und Salsa-Verde-Dip
2h 35min
Germknödel mit Wildkräutern und Paradeisragout
1h 25min
Polentaknöderl mit Kürbiskernpesto
3h
Flammkuchen mit Forelle
1h
Gedämpfte Ricotta-Nocken
45 min
Erdäpfelgratin "Bauerngarten"
1 godz. 20 min
Erdäpfel-Spinat-Roulade
2h 30min
Mini-Calzoni mit Schinken und Zucchini
1 godz. 45 min
Pikante Germknödel mit Käsefülle und Kürbiskernbutter
1h 25min