Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Weizenmehl, griffig, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 5 Eier
- 515 g Wasser
- 15 g Olivenöl
- 70 g Bergkäse, in Stücken
- 250 g Erdäpfel, festkochend, geschält, in Stücken
- 2 TL Salz
- ½ Bund Schnittlauch, frisch
- 300 g Spinat, frisch, grob geschnitten
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen, etwas mehr zum Bestreuen
- 2 Prisen Muskat, gemahlen
- 100 g Frischkäse
- 40 g Butter, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1902 kJ / 454 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45 Min
Bärlauch-Gnocchi
1 Std. 15 Min
Gebackene Speckknödel
50 Min
Spargel-Hollandaise-Tarte
1h 50min
Gebackene Forellenknödel mit Krendip
1h
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1 Std. 15 Min
Pikante Germknödel mit Käsefülle und Kürbiskernbutter
1h 25min
Flammkuchen mit Forelle
1h
Spinatknödel auf Spargel-Morchel-Ragout
1 Std. 15 Min
Kaspressknödel mit Blattsalat
1 Std. 40 Min
Handsemmerl
10 Std. 55 Min
Erdäpfelgratin "Bauerngarten"
1h 20min