Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Sauerrahm
- 100 g Joghurt (1% Fett)
- ¼ - ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 - 1 ¼ TL Salz
- 3 - 4 TL Kren, aus dem Glas
- 50 g Semmelbrösel, etwas mehr zum Wälzen
-
½
Bund frische Dille, Blättchen abgezupft
nebo 1 TL Dille, getrocknet - 500 g gekochte Erdäpfel, mehlig, ausgekühlt, geschält, in Stücken (siehe Tipp)
- 500 g Forelle, geräuchert, entgrätet, in Stücken
- 3 Eier (Größe M)
- 1 - 2 TL Zitronensaft
- 1 - 2 Prisen Muskatnuss, gemahlen
-
Butterschmalz
nebo Rapsöl zum Ausbacken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 481 kJ / 115 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1h 40min
Steirischer Rindfleischsalat
1 godz.
Überbackene Speckknödel
1h 30min
Bärlauchpalatschinken mit Lammhaschee und Sauerrahmdip
1h 30min
Buchteln mit Zwiebel-Speck-Fülle
2 godz.
Eierschwammerlstrudel mit Paprikadip
3h 20 min
Mühlviertler Bierschnitzel mit Erdäpfel-Vogerlsalat
2 godz.
Linzer Seidenknödel
50min
Überbackene Erdäpfelroulade mit Eierschwammerlfülle
1h 40min
Sellerie-Semmelknödel mit RUPP Enzian
55min
Rindsrouladen mit Käse-Speck-Fülle
1h 40min
Kalbfleischpflanzerl mit Vorarlberger Bergkäse
40min