
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Sauerrahm
- 100 g Joghurt (1% Fett)
- ¼ - ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 - 1 ¼ TL Salz
- 3 - 4 TL Kren, aus dem Glas
- 50 g Semmelbrösel etwas mehr zum Wälzen
-
½
Bund frische Dille Blättchen abgezupft
nebo 1 TL Dille, getrocknet - 500 g gekochte Erdäpfel, mehlig ausgekühlt, geschält, in Stücken (siehe Tipp)
- 500 g Forelle, geräuchert entgrätet, in Stücken
- 3 Eier (Größe M)
- 1 - 2 TL Zitronensaft
- 1 - 2 Prisen Muskatnuss, gemahlen
-
Butterschmalz
nebo Rapsöl zum Ausbacken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 115 kcal / 481 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 6 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kapern-Ei Aufstrich
25min
Hendlbrust mit pikanter Zwetschkenfülle und Fisolen
50min
Bärlauchpalatschinken mit Lammhaschee und Sauerrahmdip
1hod. 30min
Eiaufstrich mit Topfen
10min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2hod. 40min
Traunseer Räucherfischmus
3hod. 30min
Rindsrouladen mit Käse-Speck-Fülle
1hod. 40min
Käsenockerl "Tricolore"
50min
Zandergulasch
45min
Sauce Tatare
15min
Boef Stroganoff
50min
Schinken-Käse-Kipferl
1hod.