Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Blätterteig
- 200 g Butter, in Stücken (1-2 cm) für 20 Min. eingefroren
- 90 g Wasser, kalt
- ½ TL Salz
- Weizenmehl, glatt zum Bemehlen
Belag
- 100 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken (2 cm)
- 500 g Wasser
- 250 g grüner Spargel (zart), ggf. holzige Enden entfernt und geschält (siehe Variation)
- 190 g Butter, in Stücken
- 6 Eidotter (Größe M)
- ¼ TL Salz
-
4 ½
TL Zitronensaft
nebo 4 ½ TL heller Essig - 4 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3369 kJ / 805 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 72 g
- Nasycený tuk
- 40 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45 min
Frische Gnocchi mit Taleggiosauce
2 Std.
Spargelflammkuchen mit Zitronenöl
1 Std. 20 Min
Erdäpfelschlutzer mit Spinat und Bergkäse
1 Std. 15 Min
Flammkuchen mit Forelle
1 Std.
Pizza Rosso mit cremigem Käserand
17hod. 15min
Spargel mit Parmesan-Reis und Zitronen-Zabaglione
1 Std.
Rote Rüben Gnocchi mit Krenmousse
1 Std. 45 Min
Omelettrolle mit Blattspinat
35 min
Erdäpfel-Vogerlsalat mit Speck
40 Min
Erdäpfel-Gnocchi
1 Std. 50 Min
Erdäpfelgratin "Bauerngarten"
1 Std. 20 Min