Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Calamari ripieni sottovuoto
- 8 calamari di media misura (100 g l'uno circa)
- 30 g di scalogno
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 3 pizzichi di sale
- 3 pizzichi di pepe bianco macinato
- 100 g di pane raffermo a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 cucchiaio raso di capperi sotto sale, dissalati
- 30 g di olive taggiasche denocciolate
- 2500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Contorno di zucca
- 500 g di acqua
- 400 g di polpa di zucca a dadini (1 cm)
- 30 g di burro
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1800.3 kJ / 430 kcal
- Protein
- 34.3 g
- Sacharidy
- 27.3 g
- Tuk
- 20.6 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 342.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamari ripieni su crema di pane
1h 10 min
Calamari Sottovuoto
50 min
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5 Std. 30 Min
Ratatouille di totani e melanzane su cous cous
1 Std.
Insalata di polpo mediterranea
4 Std.
Totani ripieni su crema di fave
1h 30min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3 Std. 20 Min
Calamari ripieni
1h 30min
Calamaro ripieno sottovuoto con salsa zafferano
1 Std.
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1 Std.
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2h
Tonno in agrodolce
1 Std.