Je potřeba použít Kryt mixovacích nožů.

K přípravě tohoto receptu potřebujete Kryt mixovacích nožů. Zjistit více

Calamari ripieni con contorno di zucca sottovuoto
TM6

Calamari ripieni con contorno di zucca sottovuoto

3.9 (11 hodnocení)

Suroviny

Calamari ripieni sottovuoto

  • 8 calamari di media misura (100 g l'uno circa)
  • 30 g di scalogno
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 3 pizzichi di sale
  • 3 pizzichi di pepe bianco macinato
  • 100 g di pane raffermo a pezzi
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
  • 1 cucchiaio raso di capperi sotto sale, dissalati
  • 30 g di olive taggiasche denocciolate
  • 2500 g di acqua
  • 30 g di succo di limone

Contorno di zucca

  • 500 g di acqua
  • 400 g di polpa di zucca a dadini (1 cm)
  • 30 g di burro
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
1800.3 kJ / 430 kcal
Protein
34.3 g
Sacharidy
27.3 g
Tuk
20.6 g
Nasycený tuk
6.3 g
Vláknina
1.5 g
Sodík
342.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty