Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Calamari ripieni sottovuoto
- 8 calamari di media misura (100 g l'uno circa)
- 30 g di scalogno
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 3 pizzichi di sale
- 3 pizzichi di pepe bianco macinato
- 100 g di pane raffermo a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 cucchiaio raso di capperi sotto sale, dissalati
- 30 g di olive taggiasche denocciolate
- 2500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Contorno di zucca
- 500 g di acqua
- 400 g di polpa di zucca a dadini (1 cm)
- 30 g di burro
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1800.3 kJ / 430 kcal
- Protein
- 34.3 g
- Sacharidy
- 27.3 g
- Tuk
- 20.6 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 342.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamari ripieni alla norma
1 godz. 30 min
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1 godz. 30 min
Coniglio sottovuoto con patate viola
3óra 30p
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45 min
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1j 10 menit
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1 godz. 30 min
Gusci di melanzana con filetti di sogliola
1h 20min
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2 godz. 30 min
Filetto di manzo sottovuoto con purè di patate dolci e salsa al Marsala
2h 20min
Calamari sottovuoto ripieni ai carciofi
1h
Filetto di manzo con contorno di melanzane sottovuoto
2 godz. 30 min
Calamari ripieni
1 godz. 30 min