Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa piccante Nuoc Cham
- 2 spicchi di aglio
- 1 peperoncino piccante fresco, pulito e senza semi
- 2 cucchiai di succo di lime
- 120 g di acqua
- 50 g di salsa di pesce
- 50 g di aceto di riso
- 40 g di zucchero
Pollo e riso
- 250 g di riso basmati
- 1200 g di acqua
- 2 cucchiai di dado per brodo di pollo (vedere consigli)
- 40 g di radice fresca di zenzero, pelata e a fettine sottili
- 2 cucchiai di salsa di soia
- 2 cucchiaini di olio vergine di sesamo
- 4 filetti di petto di pollo, senza pelle (circa 700 g), tagliati longitudinalmente in quarti
- 3 cipollotti a rondelle
- menta fresca, le foglioline lavate e asciugate
- 100 g di cetriolo a fettine sottili
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2259 kJ / 538 kcal
- Protein
- 47.5 g
- Sacharidy
- 67.3 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta ricotta, ciliegie e mirtilli aromatizzata al bergamotto
1h 30min
Lassi di mango
5min
Long Island Icetea
5min
Pancake al grano saraceno e farro con banane
25 min
Calulu di pesce
50 min
Gelato di latticello al lampone e arancia
Žádné hodnocení
Zuppa di miso, frutti di mare al sake e contorno di riso
Žádné hodnocení
Cioccolata chai
25 min
Carbonara vegan chic (di Mirko Ronzoni)
35 min
Sticky toffee pudding
1h
Riso con pollo alle 7 spezie
40 min
Pollo in fricassea
50 min