Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vinaigrette
- 20 g Pinienkerne
- 20 g getrocknete Tomaten (Soft-Tomaten)
- 5 EL weißer Portwein
- ½ Fenchelknolle, in Stücken, Fenchelgrün zum Garnieren beiseite gelegt
- 1 rote Zwiebel, klein (50 g), halbiert
- 6 Stängel glatte Petersilie, abgezupft
- 6 Stängel Basilikum, abgezupft
- 5 EL Weißweinessig
- 6 EL Olivenöl
- ½ TL Zitronenschale, Bio
- 1 EL Schnittlauch, in Röllchen
- 2 Prisen Salz
- 4 Prisen Pfeffer
Püree und Fertigstellung
- 600 g Wasser
- 700 g Kartoffeln, in Stücken
- 1 Dose Safran
- 4 Prisen Salz und etwas mehr zum Würzen
- 4 Seehechtfilets (à 200 g)
- 8 EL Olivenöl
- 10 g Butter
- 1 Knoblauchzehe, angedrückt
- 4 Zweige Thymian
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3012 kJ / 718 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 45 g
Alternativní recepty
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Dorade mit Eiszapfen und Belugalinsen
1h
Gemüsereis mit Lamm
40min
Lammhüfte mit Erbsen-Minz-Püree
50 Min
Gedämpfte Entenbrust mit knackigem Rotkraut & Erbsen
1 Std. 35 Min
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1h
Fischsuppe
1h 40min
Pochierter Karpfen mit Linsengemüse
2h 50 min
Lamm mit Blattspinat, Kartoffeln und Möhren
1 godz. 10 min
Kalbsfilet auf Tomatensugo und Zitronenreis
1 godz. 10 min
Perlhuhn Quatre-Épices
50 Min
Kaninchen in Barolosauce
1 Std. 15 Min