Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vinaigrette
- 20 g Pinienkerne
- 20 g getrocknete Tomaten (Soft-Tomaten)
- 5 EL weißer Portwein
- ½ Fenchelknolle, in Stücken, Fenchelgrün zum Garnieren beiseite gelegt
- 1 rote Zwiebel, klein (50 g), halbiert
- 6 Stängel glatte Petersilie, abgezupft
- 6 Stängel Basilikum, abgezupft
- 5 EL Weißweinessig
- 6 EL Olivenöl
- ½ TL Zitronenschale, Bio
- 1 EL Schnittlauch, in Röllchen
- 2 Prisen Salz
- 4 Prisen Pfeffer
Püree und Fertigstellung
- 600 g Wasser
- 700 g Kartoffeln, in Stücken
- 1 Dose Safran
- 4 Prisen Salz und etwas mehr zum Würzen
- 4 Seehechtfilets (à 200 g)
- 8 EL Olivenöl
- 10 g Butter
- 1 Knoblauchzehe, angedrückt
- 4 Zweige Thymian
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3012 kJ / 718 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 45 g
Alternativní recepty
Leber Berliner Art (Berlin)
50 Min
Zander mit Spinat, Linguine und Beurre blanc
35 Min
Fisch mit Fenchelgemüse an Orangensauce
45min
Entenbrust mit Orangen-Ingwer-Sauce, Kartoffelpüree und grünen Bohnen
1 Std. 10 Min
Lammhüfte mit Erbsen-Minz-Püree
50 Min
Kalbsfilet mit Antipasti-Gemüse
1 Std.
Skrei mit Muschelragout
1 Std. 45 Min
Chraime mit gedämpftem Heilbutt
1 Std.
Kabeljau mit Orangenbutter und Kartoffeln
45min
Hähnchen-Papaya-Curry
35 Min
Fischsuppe
1 Std. 40 Min
Hähnchenbrust mit Orangen-Sojasauce
1 Std.