Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1150 g Wasser
- 600 g Kartoffeln, klein, mit Schale
- 50 g Schalotten
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 40 g Apfelessig
- 1 EL scharfer Senf
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 90 g Mandeln, gehobelt
- 6 Stängel Minze, abgezupft
- 9 Stängel krause Petersilie, abgezupft
- 20 g Kapern, klein, abgetropft (Nonpareilles)
- 9 EL Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 20 g Paniermehl
- 8 Doradenfilets (à ca. 100 g), mit Haut
- 150 g gegrillte Paprika, aus dem Glas, in Streifen (5 mm)
- 100 g rote Zwiebeln, in dünnen Spalten
- 2 Orangen, filetiert
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3132 kJ / 747 kcal
- Protein
- 51 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 40 g
Alternativní recepty
Muscheln mit Sahnesauce
30min
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3hod.
Tagine mit Seeteufel
1h
Sardinen-Päckchen mit Grüne-Bohnen-Salat
1h
Gedämpfter Kräutersaibling mit Erdäpfeln & Eierschwammerln
1h
Thunfischsteak mit Pfeffersauce zu Caesar Salad
25min
Knoblauch-Pfeffer-Garnelen
25min
Lammkrone mit Ratatouille, Fisolen und Erdäpfelgratin
1h 25min
Dorade mit Okraschoten - Bamyalı Çupra
40min
Lammkotelettes mit Blutorangensauce
1 godz. 10 min
Tintenfischsauce
40min
Zander mit Spinat, Linguine und Beurre blanc
35min