Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Perlhuhn-Brustfilets (à 160 g)
- 2 TL Französische Vier-Gewürz-Mischung (Quatre-Épices)
- 8 Prisen Salz und etwas mehr zum Abschmecken
- ½ Zitrone, Bio, in Scheiben
- 2 Knoblauchzehen, leicht angedrückt
- 4 Lorbeerblätter
- 30 g Pflanzenöl
- 60 g Butter
- 3 Schalotten (50 g), halbiert
- 250 g Fenchel, ohne Strunk, in Stücken (3 cm), zartes Grün in kaltes Wasser gelegt
- 320 g Risottoreis
- 60 g Weißwein, trocken
- 750 g Geflügelfond
- Pfeffer zum Abschmecken
- Muskat, frisch gerieben, zum Abschmecken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2946 kJ / 703 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 69 g
- Tuk
- 30 g
Alternativní recepty
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 min
Meeresfrüchte Korma
40 min
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1 godz. 20 min
Karibisches Lammragout mit Reiskugeln
9h 15min
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45 min
Wolfsbarschröllchen mit Orangensauce
1h
Tagine mit Seeteufel
1h
Riesengarnelen in Cognac
20 min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 min
Gebratene Bachforelle mit Trüffel-Sahne-Püree
50 min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1 godz. 10 min
Fischsuppe
1h 40min