Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Perlhuhn-Brustfilets (à 160 g)
- 2 TL Französische Vier-Gewürz-Mischung (Quatre-Épices)
- 8 Prisen Salz und etwas mehr zum Abschmecken
- ½ Zitrone, Bio, in Scheiben
- 2 Knoblauchzehen, leicht angedrückt
- 4 Lorbeerblätter
- 30 g Pflanzenöl
- 60 g Butter
- 3 Schalotten (50 g), halbiert
- 250 g Fenchel, ohne Strunk, in Stücken (3 cm), zartes Grün in kaltes Wasser gelegt
- 320 g Risottoreis
- 60 g Weißwein, trocken
- 750 g Geflügelfond
- Pfeffer zum Abschmecken
- Muskat, frisch gerieben, zum Abschmecken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2946 kJ / 703 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 69 g
- Tuk
- 30 g
Alternativní recepty
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1h
Kalbsfilet auf Tomatensugo und Zitronenreis
1 Std. 10 Min
Forellen mit Sauce Hollandaise
55 Min
Lammkotelettes mit Blutorangensauce
1 Std. 10 Min
Peruanisches Ceviche
1 Std. 15 Min
Skrei mit Muschelragout
1 Std. 45 Min
Gemüsereis mit Lamm
40 Min
Pappardelle mit Lammragout
1h
Muscheln und Wolfsbarsch
1h
Kalbsleber venezianisch
40 Min
Kaninchen alla Liguria
10 godz.
Bouillabaisse
1h