Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g rode splitlinzen
- 500 g water
- 120 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 400 g aubergine
- 50 g olijfolie
- 200 g ui, gehalveerd
- 3 teentjes knoflook
- 1 paprika, groen of rood, in stukken (ca. 150 g)
- 400 g tomaten uit blik, inclusief het sap
- 120 g rode wijn
- 1 el gedroogde oregano
- 1 tl gemalen gember
- 1 - 2 tl zout, naar smaak
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 40 g boter, en meer voor het invetten
- 500 g melk
- 40 g bloem
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1917 kJ / 458 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 7.3 g
Alternativní recepty
Indiase groentencurry
50 min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 min
Zalm en venkel risotto
25 min
Vegetarische bonenburger
1h 20min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 min
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1h
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 min
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13h 30 min
Paddenstoelentaart
1h 30 min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50 min
Russische rode bietensalade
1h 10 min
Haverkoekjes op een stokje
1h 30 min