
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g rode splitlinzen
- 500 g water
- 120 g Parmezaanse kaas in stukken
- 400 g aubergine
- 50 g olijfolie
- 200 g ui gehalveerd
- 3 teentjes knoflook
- 1 paprika groen of rood, in stukken (ca. 150 g)
- 400 g tomaten uit blik inclusief het sap
- 120 g rode wijn
- 1 el gedroogde oregano
- 1 tl gemalen gember
- 1 - 2 tl zout naar smaak
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 40 g boter en meer voor het invetten
- 500 g melk
- 40 g bloem
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 458 kcal / 1917 kJ
- Protein
- 21 g
- Tuk
- 25 g
- Sacharidy
- 33 g
- Vláknina
- 7.3 g
Alternativní recepty
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13hod. 30min
Indiase groentencurry
50min
Boekweit met champignons
25min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1hod. 50min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2hod. 10min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4hod. 30min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Vegetarische bonenburger
1hod. 20min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1hod.
Chili non Carne
1hod.
Aardappelgoulash
1hod.
Vegetarische chili
1hod. 5min