Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmezaanse kaas, in blokjes (3 cm) (volitelně)
- 120 g gemengde noten, bv. pistaches, pijnboompitten en amandelen
- ½ tl kaneel
- ½ tl gemalen komijn
- ½ tl gemalen gember
- ½ tl gemalen koriander
- ½ tl gedroogd gemalen kurkuma
- 700 g bloemkool, in roosjes (3 cm)
- 2 teentjes knoflook
- 4 lente-uitjes, in vier gesneden
- 8 takjes verse bladpeterselie, alleen de blaadjes
- 8 takjes koriander, alleen de blaadjes
- 200 g verse champignons, in schijfjes
- 30 g witte wijn
- 500 g water
- 300 g zoete aardappelen in stukken (1-2 cm)
- 50 g krenten (facultatief)
- 80 g verse babyspinazie, grof gehakt
- 12 gedroogde abrikozen, ontpit, in reepjes
- ½ tl fijn zout, naar believen
- ½ tl vers gemalen zwarte peper, naar believen
- 30 g extra vergine olijfolie (optioneel)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1721 kJ / 409 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Sacharidy
- 27.7 g
- Tuk
- 22.3 g
- Vláknina
- 12.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Koolsla
10min
Pompoenrisotto met spek
25min
Vegetarische bonenburger
1 godz. 20 min
Gestoomde havercake met gedroogde vruchten
Brak ocen
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1 godz.
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Groenteflan
1h 35min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15min
Salade met kip en spelt
1h 15min
Indiase groentencurry
50 min
Quinoa salade met knapperige groenten
30min