
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmezaanse kaas in blokjes (3 cm) (volitelně)
- 120 g gemengde noten bv. pistaches, pijnboompitten en amandelen
- ½ tl kaneel
- ½ tl gemalen komijn
- ½ tl gemalen gember
- ½ tl gemalen koriander
- ½ tl gedroogd gemalen kurkuma
- 700 g bloemkool in roosjes (3 cm)
- 2 teentjes knoflook
- 4 lente-uitjes in vier gesneden
- 8 takjes verse bladpeterselie alleen de blaadjes
- 8 takjes koriander alleen de blaadjes
- 200 g verse champignons in schijfjes
- 30 g witte wijn
- 500 g water
- 300 g zoete aardappelen in stukken (1-2 cm)
- 50 g krenten (facultatief)
- 80 g verse babyspinazie grof gehakt
- 12 gedroogde abrikozen, ontpit in reepjes
- ½ tl fijn zout naar believen
- ½ tl vers gemalen zwarte peper naar believen
- 30 g extra vergine olijfolie (optioneel)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 409 kcal / 1721 kJ
- Protein
- 19.3 g
- Tuk
- 22.3 g
- Sacharidy
- 27.7 g
- Vláknina
- 12.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30 min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30 min
Indiase groentencurry
50 min
Koolsla
10 min
Rode bietensalade
10 min
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10 min
Bloemkool-spinazie lasagne
1 godz. 45 min
Quinoa salade met knapperige groenten
30 min
Snelle regenboogsalade
10 min
Russische rode bietensalade
1 godz. 10 min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50 min
Salade met kip en spelt
1 godz. 15 min