Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmezaanse kaas, in blokjes (3 cm) (volitelně)
- 120 g gemengde noten, bv. pistaches, pijnboompitten en amandelen
- ½ tl kaneel
- ½ tl gemalen komijn
- ½ tl gemalen gember
- ½ tl gemalen koriander
- ½ tl gedroogd gemalen kurkuma
- 700 g bloemkool, in roosjes (3 cm)
- 2 teentjes knoflook
- 4 lente-uitjes, in vier gesneden
- 8 takjes verse bladpeterselie, alleen de blaadjes
- 8 takjes koriander, alleen de blaadjes
- 200 g verse champignons, in schijfjes
- 30 g witte wijn
- 500 g water
- 300 g zoete aardappelen in stukken (1-2 cm)
- 50 g krenten (facultatief)
- 80 g verse babyspinazie, grof gehakt
- 12 gedroogde abrikozen, ontpit, in reepjes
- ½ tl fijn zout, naar believen
- ½ tl vers gemalen zwarte peper, naar believen
- 30 g extra vergine olijfolie (optioneel)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1721 kJ / 409 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Sacharidy
- 27.7 g
- Tuk
- 22.3 g
- Vláknina
- 12.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Geroerbakte groenten
10min
Zoete aardappel muffins met walnoten
1h
Snelle regenboogsalade
10min
Wortelsalade met sesamcrackers
1h
Thaise salade met pindadressing (vegan, glutenvrij)
30min
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45min
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Keine Bewertungen
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10min
Ingelegde champignons
Keine Bewertungen
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30min
Linzenbrood
1小时 55 分钟
Spinazierisotto met asperges
40min