Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
10 - 12
papryczek chili, świeżych lub suszonych (np. odmiany piri-piri)
nebo 1 czerwona papryka, bez gniazd nasiennych, uprzednio upieczona w piekarniku (patrz wariant) - gorąca woda, ilość do namoczenia papryczek
- 3 ząbki czosnku
- ½ - 1 łyżeczka soli
- 2 łyżeczki kminu rzymskiego, mielonego
- 2 łyżeczki kolendry, mielonej
- 40 g oliwy z oliwek, plus dodatkowa ilość do przechowywania
- Nutriční hodnoty
- na 1 Cały przepis
- Kalorie
- 2516.3 kJ / 601 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 17.9 g
- Tuk
- 61.3 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dymny sos whisky
20min
Przyprawa garam masala
5min
Sambal oelek
15min
Indyjski kurczak w jogurcie
1h
Pikantne aïoli
15min
Sandwich z orientalnymi pulpecikami z indyka
1 godz. 10 min
Curry z kurczaka (Koththu roti)
1h 5min
Sos arrabbiata
40min
Kurczak w harissie i szybki sos jogurtowo-miętowy
45 Min
Meksykańskie chili z serem i chorizo
50 Min
Chana masala
35min
Kurczak tikka masala z cytrynowym ryżem
4 Std. 30 Min