Kompatibilní verze
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g water
- 2 teentjes knoflook (ong. 5 g totaal)
- ¼ - ½ tl gemalen cayennepeper
- 50 g verse koriander
- 100 g verse babyspinazie
- 40 g olijfolie
- 1 tl zout
- 600 g witvisfilet (b.v. heilbot, schelvis, kabeljauw; 1 cm dik), ontveld, zonder graten
- 400 g aardappelen, nieuwe of vastkokende, in kleine stukken (1 cm)
- ¼ tl gemalen kurkuma
- 4 tl kikkererwtenbloem (ong. 15 g, zie tip)
- 1 tl suiker
- ½ tl vers gemalen peper, plus extra naar smaak
- 2 tl citroensap
- 200 g wortelen, in schijfjes (1 cm dik)
- 200 g broccoliroosjes, in stukken (3 cm)
- 250 g Griekse yoghurt
- verse koriander, plus extra als garnituur
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1830 kJ / 437 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 5.9 g
Alternativní recepty
Kabeljauw met citrusboter
50 Min
Vegan jus
40 Min
Hainanese kiprijst
1h 20min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 Min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2 Std. 40 Min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2h 10min
Knoflook en uien glaceren
Žádné hodnocení
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 Min
Pekingeend
45 Min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 Min
Geroerbakte noedels met groenten
30 Min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 Min