
Kompatibilní verze
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g water
- 2 teentjes knoflook (ong. 5 g totaal)
-
¼ - ½
tl gemalen cayennepeper
nebo 2 verse groene chilipepers (ong. 6-8 cm lang), zaadlijsten verwijderd - 50 g verse koriander
-
100
g verse babyspinazie
nebo 100 g verse bladspinazie grote grof gehakte bladeren - 40 g olijfolie
- 1 tl zout
- 600 g witvisfilet (b.v. heilbot, schelvis, kabeljauw; 1 cm dik), ontveld, zonder graten
- 400 g aardappelen nieuwe of vastkokende, in kleine stukken (1 cm)
- ¼ tl gemalen kurkuma
-
4
tl kikkererwtenbloem (ong. 15 g, zie tip)
nebo 10 g maïsmeel (zetmeel) - 1 tl suiker
- ½ tl vers gemalen peper plus extra naar smaak
- 2 tl citroensap
- 200 g wortelen in schijfjes (1 cm dik)
- 200 g broccoliroosjes in stukken (3 cm)
- 250 g Griekse yoghurt
- verse koriander plus extra als garnituur
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 437 kcal / 1830 kJ
- Protein
- 36 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 28 g
- Vláknina
- 5.9 g
Alternativní recepty
Hartige taart met savooiekool
1 Std. 30 Min
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45 Min
Ijs van bevroren fruit
5 Min
Vislasagne met asperges en prei
1 Std. 30 Min
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15 Min
Kip in perziksaus
40 Min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 Min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 Min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1 Std. 15 Min
Groenten-aardappelsalade met kip
1 Std. 15 Min
Salade met kip en spelt
1 Std. 15 Min
Huzarensalade
25 Min