Kompatibilní verze
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g water
- 2 teentjes knoflook (ong. 5 g totaal)
- ¼ - ½ tl gemalen cayennepeper
- 50 g verse koriander
- 100 g verse babyspinazie
- 40 g olijfolie
- 1 tl zout
- 600 g witvisfilet (b.v. heilbot, schelvis, kabeljauw; 1 cm dik), ontveld, zonder graten
- 400 g aardappelen, nieuwe of vastkokende, in kleine stukken (1 cm)
- ¼ tl gemalen kurkuma
- 4 tl kikkererwtenbloem (ong. 15 g, zie tip)
- 1 tl suiker
- ½ tl vers gemalen peper, plus extra naar smaak
- 2 tl citroensap
- 200 g wortelen, in schijfjes (1 cm dik)
- 200 g broccoliroosjes, in stukken (3 cm)
- 250 g Griekse yoghurt
- verse koriander, plus extra als garnituur
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1830 kJ / 437 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 5.9 g
Alternativní recepty
Aziatische rijst met eieren en groenten
30 Min
Indiase groentencurry
50 Min
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Keine Bewertungen
Paashaas apero-hapjes
Keine Bewertungen
Rabarbertaart
55min
Warme aardappelen salade met de Peeler
Keine Bewertungen
Vijfzadenbrood
1 Std. 50 Min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30 Min
Romige courgettensoep
35 Min
Rogge flatbreads
Keine Bewertungen
Trio van rijst, vis en groenten
35 Min
Kip garam masala
50 Min