Kompatibilní verze
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g water
- 2 teentjes knoflook (ong. 5 g totaal)
- ¼ - ½ tl gemalen cayennepeper
- 50 g verse koriander
- 100 g verse babyspinazie
- 40 g olijfolie
- 1 tl zout
- 600 g witvisfilet (b.v. heilbot, schelvis, kabeljauw; 1 cm dik), ontveld, zonder graten
- 400 g aardappelen, nieuwe of vastkokende, in kleine stukken (1 cm)
- ¼ tl gemalen kurkuma
- 4 tl kikkererwtenbloem (ong. 15 g, zie tip)
- 1 tl suiker
- ½ tl vers gemalen peper, plus extra naar smaak
- 2 tl citroensap
- 200 g wortelen, in schijfjes (1 cm dik)
- 200 g broccoliroosjes, in stukken (3 cm)
- 250 g Griekse yoghurt
- verse koriander, plus extra als garnituur
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1830 kJ / 437 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 5.9 g
Alternativní recepty
Pompoen baba ganoush
35 Min
Driegangen maaltijd voor twee
1h 15min
Gehaktballen in tomatensaus
3h 40min
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
1sa
Rundvlees Stroganoff
1sa
Omelet van eiwit
35 Min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1h 15min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1hod. 10min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1hod. 10min
Geroerbakte groenten
10min