Kompatibilní verze
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g uien, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 40 g extra vergine olijfolie
-
500
g rijpe tomaten, in stukken
nebo 500 g tomaten uit blik - 15 g tomatenpuree
- 370 g gemengde groenten (bv. wortelen, prei, selderstengels), in schijfjes (1 cm)
- 1 el zoete paprikapoeder
- 1 tl zout
- 1 snuifje vers gemalen peper
-
350
g zwarte-ogenbonen, gedroogd, minstens 4 uur geweekt (zie tip)
nebo 350 g gedroogde groene linzen,gespoeld en uitgelekt - 350 g water
-
1
volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) -
1000
g volledige babypijlinktvis, gekuist, vers of diepgevroren
nebo 1000 g rauwe pijlinktvis, vers of diepgevroren - zout, plus extra voor de pijlinktvis
- vers gemalen peper, plus extra voor de pijlinktvis
- extra vergine olijfolie, plus extra om te besprenkelen
- 20 g citroensap, vers geperst (volitelně)
- verse koriander, gehakt (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1339 kJ / 320 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 11.5 g
Alternativní recepty
Thaise nachos
Žádné hodnocení
Goulash van linzen en champignons
45min
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Žádné hodnocení
Minestrone
45min
Drie soorten melk cake
Žádné hodnocení
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Žádné hodnocení
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35min
Romige Marokkaanse bonensoep
35min
Sojabolognese
40min
Spookachtige groene oogbalsoep
30min
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1h
Groentensoep
35min