
Kompatibilní verze
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g uien gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 40 g extra vergine olijfolie
-
500
g rijpe tomaten in stukken
nebo 500 g tomaten uit blik - 15 g tomatenpuree
- 370 g gemengde groenten (bv. wortelen, prei, selderstengels), in schijfjes (1 cm)
- 1 el zoete paprikapoeder
- 1 tl zout
- 1 snuifje vers gemalen peper
-
350
g zwarte-ogenbonen, gedroogd minstens 4 uur geweekt (zie tip)
nebo 350 g gedroogde groene linzen gespoeld en uitgelekt - 350 g water
-
1
volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) -
1000
g volledige babypijlinktvis gekuist, vers of diepgevroren
nebo 1000 g rauwe pijlinktvis vers of diepgevroren - zout plus extra voor de pijlinktvis
- vers gemalen peper plus extra voor de pijlinktvis
- extra vergine olijfolie plus extra om te besprenkelen
- 20 g citroensap, vers geperst (volitelně)
- verse koriander gehakt (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 320 kcal / 1339 kJ
- Protein
- 32 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 22 g
- Vláknina
- 11.5 g
Alternativní recepty
Herfstlimonade/Virgin sangria
35min
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
Burrito ontbijt
Žádné hodnocení
Mout milkshake
10min
Kikkererwtensoep met spinazie
40min
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1hod.
Warme chocolademelk met karamel en whisky
Žádné hodnocení
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3hod. 15min
Rode bietensap
10min
Dim sum 'Sieuw mai'
Žádné hodnocení
Linzencurry en gestoomde pompoen
1hod. 15min