Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 500 - 600 g di polpo fresco, a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco
- 350 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 5 g di sale
- 1 peperoncino rosso piccante (volitelně)
- 480 g di pasta secca tipo penne
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1631 kJ / 390 kcal
- Protein
- 19.2 g
- Sacharidy
- 60.4 g
- Tuk
- 7.3 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpo alla Luciana
1h 30min
Fusilli risottati alle seppie
40 Min
Ragù di calamari a Cottura Lenta
5j 30 menit
Spaghetti alla chitarra con calamari e salsa di olive (senza glutine)
35min
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40 Min
Penne al sugo di calamari
40 Min
Spaghetti al polpo
1ωρ. 10 λεπτ.
Anelli di totano in umido
30 Min
Polpo con patate alla salentina
1ωρ. 10 λεπτ.
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Tagliolini al sugo di spada
30 Min
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20 Min