Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 500 - 600 g di polpo fresco, a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco
- 350 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 5 g di sale
- 1 peperoncino rosso piccante (volitelně)
- 480 g di pasta secca tipo penne
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1631 kJ / 390 kcal
- Protein
- 19.2 g
- Sacharidy
- 60.4 g
- Tuk
- 7.3 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tagliolini al sugo di spada
30min
Ragù di calamari a Cottura Lenta
5 godz. 30 min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1 Std. 5 Min
Penne al sugo di calamari
40min
Spaghetti al polpo
1h 10min
Linguine ai gamberoni
30min
Fusilli risottati alle seppie
40min
Scorze di mandorla alla rana pescatrice
35min
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20min
Spaghetti alla chitarra con calamari e salsa di olive (senza glutine)
35min
Linguine con scampi al limone
20min
Pasta risottata alle vongole
1u.