
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 500 - 600 g di polpo fresco a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco
- 350 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 5 g di sale
- 1 peperoncino rosso piccante (volitelně)
- 480 g di pasta secca tipo penne
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 390 kcal / 1631 kJ
- Protein
- 19.2 g
- Tuk
- 7.3 g
- Sacharidy
- 60.4 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linguine ai gamberoni
30 menit
Pasta risottata alle vongole
1j
Polpo con patate alla salentina
1j 10 menit
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 menit
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 menit
Fusilli risottati alle seppie
40 menit
Spaghetti al polpo
1j 10 menit
Spaghetti alla chitarra con calamari e salsa di olive (senza glutine)
35 menit
Scorze di mandorla alla rana pescatrice
35 menit
Penne al sugo di calamari
40 menit
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20 menit
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1j