Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 500 - 600 g di polpo fresco, a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco
- 350 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 5 g di sale
- 1 peperoncino rosso piccante (volitelně)
- 480 g di pasta secca tipo penne
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1631 kJ / 390 kcal
- Protein
- 19.2 g
- Sacharidy
- 60.4 g
- Tuk
- 7.3 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaghetti al polpo
1h 10min
Bucatini con le canocchie
35 Min
Fusilli risottati alle seppie
40min
Penne al sugo di calamari
40min
Linguine ai gamberoni
30min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Tagliolini con gamberi e carciofi
40min
Scorze di mandorla alla rana pescatrice
35 Min
Tagliolini al sugo di spada
30min
Ragù di calamari a Cottura Lenta
5h 30min
Tagliolini allo zafferano con mazzancolle e pistacchi
55min
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20 min