
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di cipolla a pezzi
- 3 spicchi di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di acqua
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 1 pizzico di sale fino
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 350 g di pomodori privati dei semi
- 80 g di carota pelata e a dadini (2 cm)
-
100
g di piselli freschi
nebo 100 g di piselli surgelati decongelati - 120 g di fagiolini verdi freschi puliti e a pezzi (3 cm)
- 75 g di zucchine a dadini (2 cm)
- 75 g di zucchina gialla a dadini (2 cm)
- 1 cucchiaino di erbe aromatiche della Provenza
- 200 g di riso a chicco lungo
- 100 g di fagioli rossi in scatola sciacquati e sgocciolati
- ½ limone il succo, spremuto fresco
-
60
g di olive Kalamata denocciolate
nebo 60 g di olive nere denocciolate - 60 g di olive verdi denocciolate
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate tritate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 391 kcal / 1649 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 55 g
- Vláknina
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpette di tempeh alla curcuma (vegan)
35min
Tagliatelle alle verdure con salsa alle arachidi (vegan)
30min
Crostata salata di verdure (vegan)
1hod. 5min
Noodle di soba con tofu
35min
Chili vegetariano
1hod. 5min
Paccheri gratinati al ragù di tofu (vegan)
1hod.
Penne seitan, mandorle e salvia
20min
Tofu al cartoccio con verdure
40min
Insalata di barbabietole e lenticchie
30min
Lenticchie all'indiana
35min
Polenta con ragù di tofu (vegan)
1hod. 30min
Tagliatelle al ragù di seitan e verdure
40min