Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di cipolla a pezzi
- 3 spicchi di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di acqua
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 1 pizzico di sale fino
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 350 g di pomodori, privati dei semi
- 80 g di carota, pelata e a dadini (2 cm)
-
100
g di piselli freschi
nebo 100 g di piselli surgelati, decongelati - 120 g di fagiolini verdi freschi, puliti e a pezzi (3 cm)
- 75 g di zucchine a dadini (2 cm)
- 75 g di zucchina gialla a dadini (2 cm)
- 1 cucchiaino di erbe aromatiche della Provenza
- 200 g di riso a chicco lungo
- 100 g di fagioli rossi in scatola, sciacquati e sgocciolati
- ½ limone il succo, spremuto fresco
-
60
g di olive Kalamata denocciolate
nebo 60 g di olive nere denocciolate - 60 g di olive verdi denocciolate
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate tritate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1649 kJ / 391 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spezzatino di tofu e funghi (vegan)
50 Min
Insalata di lenticchie verdi, arance e zenzero
40min
Mix di cereali con ceci e verdure alla curcuma (vegan)
30min
Chili di seitan (vegan)
30min
Riso con merluzzo e pomodori
1h
Sorgo con mandorle e peperoni (vegan)
50 Min
Fagioli e verdure
30min
Patate dolci ripiene (vegan)
1h 50min
Chili di tofu (vegan)
1h
Chili (vegan)
40min
Riso con piselli e ragù
50 Min
Ragù di tempeh
30min