Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di baccalà ammollato e dissalato
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 5 pomodori ciliegino a metà
- 3 pizzichi di origano fresco
- 10 olive verdi
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di sale (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 891 kJ / 213 kcal
- Protein
- 22.2 g
- Sacharidy
- 1.8 g
- Tuk
- 13.1 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di baccalà
1u.
Baccalà alla livornese
35min
Spigole all'acqua pazza
30 min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10 min
Baccalà alla ligure
1u.
Stoccafisso con i porri
50min
Alici ripiene al Varoma
50min
Alici alla Reggina
45min
Carciofi alla romana
50min
Moscardini al limone
30 min
Baccalà con patate e peperoni alla maggiorana
40min
Baccalà, patate e funghi
45min