Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di baccalà ammollato e dissalato
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 5 pomodori ciliegino a metà
- 3 pizzichi di origano fresco
- 10 olive verdi
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di sale (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 891 kJ / 213 kcal
- Protein
- 22.2 g
- Sacharidy
- 1.8 g
- Tuk
- 13.1 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spigole all'acqua pazza
30min
Baccalà alla livornese
35 min
Baccalà alla portoghese
1h 10 min
Calamari alla marchigiana
35 min
Moscardini al limone
30min
Zuppa di baccalà
1h
Baccalà della Vigilia (TM5)
1h
Calamari cipolle e patate
50min
Alici alla Reggina
45 min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1h
Tegamini di cipolle e alici
1h
Baccalà, patate e funghi
45 min