Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 230 g de masa de hojaldre (1 lámina de aprox. 25x30 cm)
- 1 huevo batido
- 1 - 2 cucharadas de semillas de sésamo (blanco y negro)
- 2 ramitas de eneldo fresco (hojas y parte del tallo)
- 15 g de aceitunas sin hueso
- 15 g de aceitunas negras sin hueso
- huevo duro
- 100 g de queso cremoso
- 100 g de salmón ahumado en lonchas finas, cortadas en trozos
- eneldo fresco
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1046 kJ / 250 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Sacharidy
- 14.4 g
- Tuk
- 17.9 g
- Nasycený tuk
- 8.8 g
- Vláknina
- 12.9 g
- Sodík
- 349.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hojaldre de setas y beicon
1h
Pie relleno de pavo y verduras
1 Std. 45 Min
Saquito de camembert
30min
Rulos de salmón
1 Std. 35 Min
Crujientes de marisco
20min
Tosta de chalota y pera caramelizada con queso de cabra
30min
Tosta de champiñones, gulas y gambas al ajillo
15min
Huevos rellenos de aguacate y atún
55 Min
Miniquiches de beicon y champiñones
30min
Brazo de gitano de gambas y salmón
12 Std. 40 Min
Tosta de tomates secos y atún
10 min
Minitostas de falso tartar de tomate
20min