
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Caldo de pescado
- 1 cabracho (aprox. 600 g)
- 1 corvina (aprox. 600 g)
- 1 cola de rape sin piel con hueso (aprox. 1200 g)
- 4 pellizcos de sal
- 1000 - 1200 g de agua
- 50 g de almendras tostadas sin sal
- 1 ñora tostada
- 10 dientes de ajo
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 150 g de cebolla en trozos
- 100 g de pimiento verde italiano en trozos
- 80 g de aceite de oliva
- 1 hoja de laurel seca
- 350 g de tomate triturado en conserva
- 800 g de patatas rojas chascadas
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 387 kcal / 1619 kJ
- Protein
- 34 g
- Tuk
- 18.7 g
- Sacharidy
- 19.7 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Sodík
- 580.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Suquet de pescado y gambones con ajo negro
30min
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50min
Patatas mare nostrum
1hod.
Cazuela de rape rusadir
1hod.
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1hod. 10min
Sepia en salsa de tomate y almendras
50min
Guiso marinero con patatas
45min
Calamares a la mallorquina
1hod.
Calamares rellenos
2hod.
Sepia en salsa de verduras con guarnición de arroz
45min
Guiso de sepia con patatas
1hod.
Allipebre de rape
45min